Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misieńka

Czy mogę być w ciąży po mimo braku jakich kolwiek objawów??

Polecane posty

Gość Misieńka

Cześć kobietki, zdecydowałam się do Was napisać ponieważ już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić ani co myśleć. Pod koniec marca niestety poroniłam naszego aniołka w 10 tygodniu. Lekarze raz mówili żeby czekać 3 miesiące, raz że 6, a ja wyczytałam że to w większości zależy od mojego stanu psychicznego i gotowośći. No więc postanowiłam poczekać do pierwszej miesiączki, którą dostałam równo 28 dni po zakończonym krwawieniu wywołanym poronieniem. Miesiączka trwała 6 dni i była dość obfita więc uważam że wszystko było ok. Kochaliśmy się z mężem niemal co drugi dzień, i tak że w okresie płodnym. Teraz planowo miesiączka powinna wystąpić 27 a już 3 dzień się spóznia. Co mnie niepokoi to fakt że nie mam żadnych objawów. Zawsze, jak i miesiąc temu tydzień przed miesiączką zaczął mnie boleć brzuch i piersi a teraz nic, kompletnie, cera się nie zmieniła, nie ma żadnych oznak. Zrobiłam test ciążowy 27 ale niestety wyszedł negatywny. Jeszcze dodam że 7 dni po zapłodnieniu miałam robione badanie krwi na obecność HCG ale wyszedł on negatywnie, tylko wyczytałam że HCG wzrasta dopiero po 8 dniach. I tu moje pytanie : Czy może, któraś z Was przeżyła coś podobnego jak jak, i czy ciąża jest w tym przypadku możliwa po mimo negatywnego testu ciążowego w dzień planowanej miesiączki? Z góry dziękuję Wam za pomoc!

Gość Misieńka
aaa, zapomniałam dodać że od 2 tygodni moja temperatura nie spada poniżej 37,4 ..

Gość adsadadasdas
aniołka... pfffffff

Gość gość
u mnie objawem ciąży był tylko brak okresu. Powtórz test za kilka dni albo jeszcze raz zrób betę.

u mnie też tylko brak okresu był objawem. poczekaj trochę , zrób test albo powtórz betę.powodzenia:) spodziewajka.blogspot.com

Gość Justann
Przede wszystkim to się nie nakręcaj, bo po co masz się niepotrzebnie rozczarować, zwłaszcza, że już masz za sobą jedno poronienie. Zrób badanie (test paskowy, albo lepiej Beta HCG) i jeśli wynik będzie pozytywny to idź za tydzień-dwa do gina. Objawy ciąży występują na ogół później i jest to sprawa bardzo indywidualna.

Gość Misieńka
Wiem, wiem nie nakręcam się tylko bardziej się martwię że jeśli to nie ciąża to mam coś nie tak z hormonami skoro miesiączka się spóznia a jej oznak brak.

Gość dzwonkowapanna
A skąd wiesz ze ci płodność juz wróciła po poronieniu? Czasem 2 3 cykle są bezowulacyjne moim zdaniem to nie ciaza