Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na mojej uczelni jest malo osob zapisanych na rekrutacje na studia

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne czy jeszcze sie zapisza? jest czas do 6 lipca, a wyniki matur do 30 czerwca.

Gość gość
Jaka to uczelnia? Jak human to nie dziwne. Pozatym matura w tym roku byłą tragiczna + wiele osób po prostu nie stać

Gość gość
Uniwersytet. Nawet na prawo jest mało. Póki co jest 300 osób zapisanych, a w tamtym roku było 1500 osób. Na psychologie 200, a w tamtym 800.

Gość gość
A i oglądając progi ze zeszłego roku i lat poprzednich...progi lecą na łeb na szyję. Ludzie wybierają lepsze uczelnie bo mogą się na nie dostać. Na farmie na CM w Bydzi próg na dziennych zleciał o 20pkt a na wieczorowych zmniejszył się TRZY RAZY!

Gość fdfg
Ale co cię dziwi, podobno idzie niż demograficzny? Poza tym miliony bezrobotnych po studiach albo pracujących za grosze, więc ludzie się już powoli budzą i rozumieją, że studia nie gwarantują pracy. To już lepiej iść do zawodówki i zostać np. mechanikiem samochodowym, taki szybciej znajdzie pracę niż jakiś po politechnice.

Gość gość
Oj to nie nadrobicie....to nie tylko problem uniwersytetów. W tym roku i ja ide na studia. Przyszedł długo oczekiwany niż demograficzny. Poza tym wiele osób zmądrzało i nie idze na psychologie czy inne d**erelki.

Gość gość
No dziwi mnie, bo ja rozumiem jakby spadło o 100, albo 200, ale aż o tyle? W sumie jest jeszcze miesiąc i tydzień, zeby się zapisać na studia. Albo ludzie może czekają do 30 czerwca, aż ogłoszą wyniki matur i wtedy zaczną się zapisywać.