Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sarbinowo na wakacje z 5 miesięcznym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje opinii na temat tej miejscowości, z góry dziękuje...

Gość gość co pozdrawia
uwielbiam Sarbinowo.Piękna plaża :)

Gość gość
A możesz napisać coś wiecej o miejscowości, czy jest gdzie pospacerować, gdzie dobrze i nie drogo zjeść... itp?

Gość gość co pozdrawia
Spaceruje się przede wszystkim po pięknej piaszczystej plaży:) lub po promenadzie. Jest też taka główna ulica, gdzie po obu stornach jest mnóstwo sklepików, barów, pizzerii, kurczaków z rożna, kebabów itd :) ja osobiście polecam Wam pizze pieczoną w kamiennym piecu a sprzedawana jest tuż przy głównym zejściu na plażę (obok kościoła). obok tej pizzy mają też najpyszniejsze lody na świcie - kręcone amerykańskie, robione na mleku. przepyszne. i naprawdę najsmaczniejsze są tylko tam.

Gość gość
To fajnie, a jakieś namiary na sprawdzone noclegi?

Gość agula8
my jeździmy do podczela-to bardziej oddalona dzielnica kołobrzegu,ale też niedaleko Sarbinowa-przede wszytskim plaża jest szeroka i piękna.W podczelu nie ma zbyt wielu sklepów, straganów i tłumów-ale u mnie to zaleta...

Gość gość
up

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Sarbinowo, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-sarbinowo z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Niedaleko Sarbinowa jest port w Gąskach, można kupić świeżą rybkę.

Gość gość
My jeździmy z małymi dziećmi do Domków Letniskowych Perła 2 i jesteśmy zadowoleni. Sarbinowo piękne, a domek w pełni wyposażony i komfortowy :)