Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój szef zwariował... Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio firmie w której pracuje wiedzie się trochę gorzej, ale myślę że to chwilowy przestój, a mój szef za wszystko wini nas pracowników, chociaż robimy co możemy! Ciągle przepytuje nas z czegoś i oczekuje od nas żebyśmy znali informacje których nigdy nam nie podał ani nawet nie zasugerował, że mamy coś wiedzieć na ten temat... Atmosfera w firmie robi się nie do wytrzymania, a ja nie wiem co robić. Powinnam zacząć szukać nowej pracy czy być twarda i znosić to wszystko?

Gość luizka111
atmosfera w pracy jest wazna ale z drugiej strony zobacz jak ciezko teraz o jakakolwiek prace, lepiej to przemysl

Gość angelikaangelika
Nie możesz codziennie się stresować pracą bo od tego można się tylko pochorować, ale rzucanie pracy to też nie rozwiązanie bo nie wiadomo jaka będzie nowa a poza tym to ucieczka od problemu. Przypuszczam, że to nie tylko Twój problem ale i innych pracowników więc może zbierzcie się wszyscy i porozmawiajcie z szefem? Są przecież inne sposoby na sprawdzanie wiedzy pracowników i przy okazji na szkolenie ich jak choćby systemy e-learninowe. Np u mnie w pracy wprowadzili memindera, każdy jest z informacjami na bieżąco, robi testy, a szef po prostu widzi wyniki i przynajmniej nikt się nie stresuje.