Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

wierny chlopak o dobrym sercu ale bardzo brzydka twarza czy mozna go pokochać

Polecane posty

Gość gość24

:-/

oczywiście, że można. Mój chłopak może nie jest najładniejszy, ale bardzo kochany:)

Gość gość24
Witajcie. Wiem że takich historii tutaj przewinęło się bardzo dużo.. Ale liczę na Wasze zrozumienie.. Może znajdą się osoby które wczuja się w sytuację załamanego chłopaka,który dla pięknego świata jeśt tylko odpadem genetycznym,którego można wyśmiac i obrazić..a który też ma uczucia..i chce być kochanym..chociaż troszkę.. Mam24lata,jedynym atrybutem mojej fizyczności jeśt wysoki wzrost,szczupła sylwetka..może niebieskie oczy..niestety od dziecka żyje z łatka-brzydala.. Fakt jestem bardzo brzydki..poprostu mam taka twarz.. Nie mam problemów ze skóra,deformacji.. Czasami mam wrażenie że spotyka mnie nieadekwatna do mojego wyglądu pogarda ludzi wokół.. Jestem osoba bardzo wrażliwa..i łez które wylałem z powodu odrzucenia ze strony innych nie sposób zliczyć..może być wszystko ok-lubię rozmowę.mam poczucie humoru..jestem inteligentny..ale na końcu i tak komentarz o mnie ludzi z którymi np rozmawiam jeśt-e tam taki brzydal.. Jak każdy marzę o miłości.. Zazdroszczę ludziom wyglądającym normalnie tego co mają-związku..bliskości..bycia że sobą na dobre i źle..nigdy nie zaznałem miłości..troski..nawet ze strony rodziców.. Czy naprawdę jestem już skazany tylko na łzy i samotność? Czy naprawdę ktoś kto byłby wiernym oddanym szczerym kochającym partnerem jeśt z góry skreślony przez wszystkie normalne dziewczyny piękne wnętrzem-te piękne wizualnie unikam jak ognia bo to właśnie od nich doznaje największego upokorzenia- skreślają brzydkiego chłopaka?a co ze słowami osób piszących na forach że dla nici najważniejsze jeśt wnętrze?bo ja naprawdę takimi kategoriami patrzę na innych.. Marzę o wrażliwej kruszynce która bym kochał całym sobą..która by była dla mnie całym światem i sensem życia.. Czy naprawdę jedynym rozwiązaniem dla takich jak ja jeśt samobójstwo?może znacie przykłady podobne do mojego które miały szczęśliwy happy end? Pozdrawiam

Gość wredny___
a dziewica z czestochowy to ma niby piekna twarz?

Gość gość24
No cóż widocznie mój temat nie wzbudzil Waszego zainteresowania..hej

Gość gość
Myslę, że przesadzasz i to bardzooooo. Mężczyzna musi być inteligentny, mądry, a nie jakiś wymoczkiem z reklamy prezerwatyw.

Gość gość
brzydka twarz faceta nie gwarantuje kobiecie wiernosci ani dobrego serca !!! :O faceci klamia jak najeci, wiec ja bym nie meczyla sie z brzydkim facetem skoro nie mam pewnosci ze bedzie taki jak mowi, wiadome jest ze faceci mowia wszystko zeby tylko poru/chac:(