Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina z

TESCIOWKA ZAPROPONOWALA ZE WEZMIE JEDNEGO WNUKA DO SIEBIE NA MIESZKANIE

Polecane posty

Gość sabina z

zgodzilybyscie sie na moim miejscu? syn ma 13 lat ona twierdzi, ze lepiej zeby mieszkal u nich bynajmniej bedzie mial swoj pokoj a u nas spi z bratem w jednym lozku mamy dwa pokoje, my spimy w wiekszym a dzieci w mniejszym

Gość gość
to zróbcie zamianę pokoi- niech dzieci maja osobne łózka, a wy i tak spicie w jednym, poza tym jak możesz dopuszczać do takiej sytuacji? przecież to nie są malutkie dzieci

Gość tymati
"Teściówka" i "bynajmniej"- no nie mogłam się powstrzymać, sorki..:( Moim zdaniem zły pomysł, 13- latek może poczuć się trochę przez Was odepchniety, to taki głupi wiek, że dziecko wszystko przeżywa zbyt intensywnie. Ale 2 oddzielne łóżka- co to jest za problem? Albo chociaż piętrowe?

Gość gość
13-latek śpi razem z bratem w jednym łóżku?? Przecież to zaproszenie do molestowania... Poza tym w tym wieku już na pewno się masturbuje! Zróbcie im osobne łóżka, choćby piętrowe... Teściowa chce dobrze, ale rozdzielanie rodzeństwa nie jest dobrym pomysłem. Może zaproponuj, żeby obaj synkowie z nią zamieszkali? Oczywiście w osobnych łóżkach.

Gość sabina z
nie ma mozliwosci wstawienia pietrowego lozka bo jest za niski sufit w pokoju jest jedna wersalka na ktorej spia chlopcy a corka na rozkladanym fotelu trzecie lozko sie niestety nie zmiesci

Gość gość
Kolejna patologia.

Gość sabina z
nie da rady zamienic pokoi, bo nasz pokoj to jest salon tam jest telewizor a my spimy na rozkladanej kanapie poza tym to jest pokoj przechodni i nie nadaje sie dla dzieci i gdzie bysmy gosci wtedy przyjmowali? w kuchni?

Gość olga22
decyzja należy do twojego syna ,ja też poszłam do babci mieszkać jak miałam 10 lat i mieszkałam do 16 lat i moja mama przyjeżdżała ja do nich jeździłam i był ok .

Gość sabina z
jasne zamiast odpowiedziec konkretnie na temat to lepiej wyzywac od patologii wiadomo, a pewnie nawet nie wiesz co to slowo znaczy

Gość sabina z
syn powiedzial ze moze sie przeniesc i nawet sie cieszy bo tam bedzie mial swoj pokoj na strychu co prawda ale zawsze to wlasny kat tesciowa mieszka w miejscowosci obok naszej to jest 4 km wiec nawet rowerem moglby w kazdej chwili przyjechac nawet na obiady przyjezdzac

Gość sabina z
nie no jak ty to sobie wyobrazasz? nasz pokoj jest przechodni przez niego sie wchodzi do pokoju dzieci do lazienki i do kuchni dzieci by tam nie mialy spokoju a chodza spac o wiele wczesniej niz my bo oboje z mezem pracujemy do poznych godzin wieczorem poza tym jak goscie przyjda do nas to beda siedziec u dzieci w pokoju? pomysl troche zanim cos napiszesz

Gość gość
to nic, że dzieci śpią na kupie, przecież najważniejsze gdzie gosci przyjmować

Gość gość
autorko wyobraźni to akurat zabrakło wam. kisicie troje dzieci w jednym małym pokoju, to już jest przesada. Rozumiem dwoje tej samej płci, ale to co wyczyniacie to patologia!! trzeba nie mieć wyobraźni, żeby rodzić dzieci nie mając do tego żadnych warunków...

Normalnie sobie wyobrażam, w większym pokoju budujecie ścianki przedziałowe dzieciom, a w ich pokoju robicie salon tylko że mniejszy, wyobraźni trochę wystarczy...Widziałam w ten sposób robione mieszkania i wyglądają bardzo ładnie, dorastające dziecko potrzebuje prywatności, chciałabyś spać w pokoju z dwoma braćmi ? Nie sądzę...Ale cóż goście są ważniejsi...Lepiej oddać dziecko :/

Za niedługo oddasz pozostałe dzieci do DD. Ty masz mądrze w głowie? Po to sobie robiłaś dzieci, żeby nie zapewnić im jakiś możliwych warunków i oddać "teściówce" :o?

Gość jjjjkkkkjjjj
Bynajmniej to nie jest to samo co przynajmniej!

Gość kamilla_12
A może wystarczy kupić zgrabniejsze meble do pokoju dzieci? Dobrym pomysłem byłoby piętrowe łóżko (wcale nie są aż takie drogie) i jakieś podwójne biurko. Bez przesady, niby czemu bracia nie mogą spać w jednym pokoju? Dokupić małą szafę, albo na zamówienie zrobić najlepiej i będzie dobrze.

Gość KapustAglowANiepusta
Jesli da sie, to powiekszcie pokoj dzieci, a swoj zmniejszcie. Trzeba pokombinowac i przebudowac mieszkanie. Ile metrow macie. Jaki jest rozklad pokoi, kuchnia ma okno?

Gość tbgfgbg
a ile lat ma córka?

Gość sabina z
corka ma 12 lat nie da sie postawic scianek dzialowych bo pokoj jest przechodni czy ty nie widzisz tego co ja pisze? nie wchodzi w gre zaden remont

Gość gość
O, to synek już może bzykać nawet i siostrzyczkę w tak dogodnych warunkach... czy mała już miesiączkuje? Czy pierzesz już zaspermione "dziecięce" prześcieradełka? Jeszcze trochę, a babcią zostaniesz... Ty jesteś autorko jak bryła betonu - nic do Ciebie nie dociera z tego co Ci ludzie piszą. Krzywdzicie z mężem dzieci kosztem wyimaginowanych "gości'. czyżby ważniejsi byli znajomi przychodzący co weekend na wódkę?

Gość gość
Jak to się nie da postawić ścianek działowych? Można podzielić przechodni pokój na mniejsze "klitki" - chyba że Twój mąż jest równie sprawny i inteligentny jak ty, czego nalezy się spodziewac, bo kto by z taką upośledzoną Sabinką wytrzymał... zaczynam my ślec, że ten temat to jednak prowo i daję mu 5/10

Gość Niepodobamisienowakafeteria
Nie lubię poprawiać ludzi na forum ale Ty autorko jesteś strasznie niemiła i wyszczekana. Bynajmniej to nie przynajmniej. Narobiliście dzieci, a nawet nie pomyśleliście o miejscu dla nich. Każdą klitkę da się przerobić ale do tego trzeba chęci. A Tobie zależy na szybkim pozbyciu się problemu. Tak, pozwól dziecku się wyprowadzić. To dla Ciebie najwygodniejsze, najmniej problemowe, a dziecko przynajmniej dostanie swój kąt.

Gość gość
masz jakieś niewymiarowe mieszkanie, że nie da się wstawić łóżka piętrowego?

Gość gościówa z Gródka
Autorka już pisała, że nie da się wstawić piętrowego bo jest to niskie mieszkanie.

Gość gosc2
To jaką wysokość ma to mieszkanie, że lóżko piętrowe się nie zmieści? Żarty jakieś autorka sobie urządza.