Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak szalec to szalec

Majóweczki 2015!

Polecane posty

Gość jak szalec to szalec

no to jak szalec to szalec jest marzec 2015, kwiecien 2015 to i niech maj tez bedzie to jak staranka owulka, serduszkowanie i inne sprawy?

Gość gość
ja nie wiem jak tam moja owulka, ale bede probowac serduszkowac na maj zeby miec dzidiolke :D może trafimy na 8 maja z porodem bo to wtedy tak jaknasza pierwsza fasolinka bedzie termin porodu i jednego dnia by mieli i to jak bliźniacy prawie by było, no nie? słodkie by to było. wyprawke już kompletujemy od przedwczoraj, bo to wiadomo, że musi być nowiuśienieńkie wszystko, a nie po bracie starszym.

Gość gość
No, no to i ja się dołączę dziewczynki:) Ja już torszkę się staram, ale też wyprawkę już długo kompletuję, bo oczywiście moja przyszła fasolinka też musi mieć wszystko co najlepsze:) Wypatruje już 2 kreseczek z niecierpliwością, chociaż jestem parę godzin po serduszkowaniu. Ale swędzi mnie lewa noga- a nigdy mnie tak nie swędziała:) Więc może to już fasolinka moja słodka daje znać:)

jesteem! mam na 20 maja synka urodzić. :) zaraz 23 tydzień, czyli 6 miesiąc się zbliża :)