Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o mojej figurze ? Jak ją wyrzeźbić? Zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
a ćwiczysz w ogóle coś ?

Gość gość
Niestety nie. Wstyd się przyznać ale od momentu ukończenia liceum 10 lat temu nie byłam na takich prawdziwych ćwiczeniach. Dostałam teraz z pracy karte Muktisport i biorę się za siebie. Tylko nie wiem od czego zacząć i ile będę musiała czekać na jako takie efekty

Gość prawictwo pospolite 143
przede wszystkim biustonosz nie powinien być innego koloru niż majtki .. Po pierwsze proponuje wymiane bielizny , bo ta na pewno nie jest pociągająca .. To nie wymaga wiele pracy

Gość kobietka5252
bielizne mozna zmienic raz-dwa z cwiczen polecam mel b wpisz na youtube. codziennie cwicz chociaz 15minut. na pewno pomoze ;) a do tego polecam odmowic sb podjadania :)

Gość Dusia11111
Włączysz pewnie jakies 62? Nogi spoko. Troszke oponki z brzuszka trzeba zrzucić ;-)

Gość gość
najlepiej na efekty wcale nie czekać bo można się tylko wkurzać

Gość gość
Ważę 60-61 kg . Największy problem mam właśnie z oponą na brzuchu, obtłuszczonymi ramionami i (czego nie widać na zdjęciu) gębą z podwójnym podbródkiem. Jak się zobaczyłam na jednym zdjeciu z majówki gdzie miałam krótkie spodnie to normalnie jak prosiak :(

Gość aggaaerrtrt
Ja też skończyłam liceum 10 lat temu (jestem przed 30tką) a mam lepsze ciało od Ciebie, o wiele lepsze, mam talię, zgrabne nogi (ty masz nogi jak facet... brzydkie stopy, takie męskie, jakbym zobaczyła tylko twoje nogi to bym powiedziała że jesteś mężczyzną, do tego na tej focie wyglądają jak owłosione), ale NIGDY NIE DALABYM NA FORUM SWOJEGO ZDJECIA DO OCENY, bo to dziecinne i głupie. I jeszcze zdjęcie na tle wc... masakra

Gość kobietka5252
motywacja moze byc notowanie codziennie w kalendarzyku ile cwiczylas. za azdym razem jak spojrzysz, to bedziesz dumna z tego ile zrobilas ;) moze tez z kimś będziesz cwiczyc? razem wiecej motywacji :)

Gość gość
Nie jest źle. Nawet masz ładną figurę :)

Gość gość
Wiem, żę to głupie ale wstydze się z kimś znajomym iśc na ćwiczenia (przynajmniej na początku) jak pisałam kondycje mam do bani i się stresuje, że po 10 minutach będzie trzeba po mnie erke wzywać :) No ale kupiłam sobie już strój, znalazłam w fitnessclubie jakieś zajęcia "aerobik dla początkujących" i ide licząć, że bedą tam sami tacy jak ja co ćwiczeń nie widzieli pare lat i dam radę. PS. Stopy mam rzeczywiście brzydkie, ale to jest coś czego nie mogę zmienić i zaakceptowałam je :)

Gość prawictwo pospolite 143
Najbardziej powinnas ćwiczyć nad wcięciem w talii ..

Gość gość
....i jeszcze (bo chyba nie widać tego na zdj eciu) ale ja jestem gruba nierówno, niesymetrycznie. Z jednej strony mam większy bok niż z drugiej

Gość gość
ty raczej bardzo wąskiej tali nie wyrzeźbisz bo ćwiczeniami można tylko poprawić sylwetkę a nie stworzyć od nowa

Gość kobietka5252
ja bym chetnie z tobą pocwiczyla :) tylko pewnie daleko mieszkasz. tyle ile dalabys rade, to tyle rob. czasem nawet mozesz napinac miesnie, albo probowac gdy tylko sobie siedzisz czy stoisz :) ktoś poleca cwiczenia na talie, może umiesz kręcić hula-hopem? :) polecam :) a jak nie, to powoli cwicz jak najwiecej umiesz. mozesz tez rano i popoludniu. jak rano sie zmeczysz, to odpoczniesz i popoludniu zon bedziesz miec sile :)

Gość Ty nie jestes nieówno gruba
ale masz skoliozę :O i powinnaś zacząc od wizyty u ortopedy. Poza tym mam wrażenie, że jesteś facetem ubranym w damską bieliznę

Gość ktośśśś1
wzrost 168 i waga 60-61 to dokładnie tyle co ja, identycznie! a wydawało mi sie, że jesteś o wiele chudsza ja chce schudnąć :/ chodzę tylko raz w tygodniu na basen i kocham słodycze, nienawidzę biegać.. nienawidzę swojego brzucha jakbym ważyła 50-53kg czułabym się super mam chyba szersze biodra niż Ty jedynie

Gość syesyso
a gdzie tu jest opona na brzuchu??? no jezeli wy uwazacie ze ta laska ma nadwage to ja sie za glowe lapie

Gość gossssssssf
Siłownia. Musisz rozbudować plecy żeby było złudzenie wcięcia w talii, plus popracować nad biodrami z tego samego powodu (ale tu się dużo nie da powiększyć). Absolutnie żadnych ćwiczeń "na talię" bo tylko rozbudujesz skośne mięśnie brzucha i talii już w ogóle nie będzie. W ogóle na brzuch tylko "planki", żadnych brzuszków bo sobie kręgosłup wykończysz. No i siłownia dla reszty ciała, bo śladu mięśnia nie masz, wymoczku ;)

Gość gość
Nierówno postawę też mam :( To zaniedbania moich rodziców kiedy byłam dzieckiem. Ortopeda poradziłby coś 30 - latce? Oponkę mam i to sporą, byłoby widać lepiej na zdjęciu z boku. Zdaję sobie sprawe, że pewnych rzeczy ( brzydkie stopy, bary jak u Marijt Bjorgen) nie jestem w stanie przeskoczyć ale chciałabym naprawić tyle ile się da.

Gość Chujek
Monika?

Gość Chujek
Monisia jak ja cie dawno nie widzial...

Gość xgwiazda
O kuźwa to ja jestem szczupła, ale cycki, biodra i wcięcie w talii mam. Nie wiem czy coś ci pomoże, i tak będziesz wyglądać jak chłopak...

Gość 12wwwww
nie widzicie że to facet z ogolonymi nogami?

Gość gość
ona talii nigdy nie bedzie miala, taka juz jest prosta

Gość królikke nastroszone
trzeba by było żebra usunąć żeby taki kloc miał talię. figurę masz fatalną. tutaj nic nie pomoże🖐️