Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PETYCJA w sprawie likwidacji nowego looku Kafe !!!

Polecane posty

Gość gość

W imieniu wszystkich Kafetowiczów apeluję do władz Kafeterii o przywrócenie starego wyglądu. W przeciwnym razie rezygnuję z udzielania się na Kafe ! Z każdym rokiem i tak nas ubywa. Kto jest za, łapka w górę! 🖐️ Liczę na wasze poparcie !!!

Gość Kafeterianka od wielu lat
Popieram. :) Bardzo mi się teraz nie podoba. Bardzo. :O

Gość gość
Jestem za przywróceniem

Gość Assssssska
Również mi się nie podoba:(

Gość qrczze nic nie widzę
ja nawet nie widziałam okienka, gdzie mam wpisać tekst a teraz jak juz napisałam, to sorki za ewentualne błędy, ale na moim kompie nie widzę prawie tekstu, który napisałam :O

Gość Nie podoba mi się
Nie wrócą do starej wersji,przecież ktoś wziął za to pieniądze.Mogą jedynie poprawić to co wprowadzili.

Gość gość
widac, ze robil to facet, bo oni wyczucia smaku ani gustu nie maja:O ode mnie ma pałę! :( tematy rozj/ebal na cala strone, wczesniej lepiej sie to ogarnialo, ajk po bokach byly reklamy a na srodku spis tematow, do tego pasek na gorze jest beznadziejny, jak jestescie na spisie tematow nie mozna kliknac spis tematow dla odswiezenia, miedzy wpisami sa reklamy co rozpierd/ala temat, do tego biale tlo jest wkur/wiajace:O jestem na NIE🖐️

Gość gość
nie ma tez ilosci stron na spisie tematow:O nie dalo sie tego zrobic bardziej czytelnie????!!!! faceci sie do niczego NIE NADAJA!!!!:O