Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jedziecie lub dzwonicie do lekarza gdy cos was niepokoi w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Pomiędzy wizytami?

Gość gość
zalezy co to by mialo mnie niepokoic

Gość gość
ja raz zadzwoniłam

Gość gość
Np nietypowy silniejszy bol brzucha

Tak, miałam taką sytuację, że coraz mocniej bolał mnie brzuch, to były skurcze. Musiałam do końca ciąży mieć założony pessar i brać tabletki rozkurczowe

Gość gość
Bo mnie kluje od wtorku w brzuchu ale mocniej i w innym miejscu niż zwykle. W pon byłam na wizycie a bóle zaczęły się dzień później. Zadzwoniłam do lekarza i kazał jutro przyjechać. Mam nadzieję że niepotrzebnie panikuje, ale mam za sobą jedną stratę i teraz wszystkiego się boję.

Gość gość
Szczerze? Dzwoniłam z każdą pierdółką. Pamiętam raz odczytałam wyniki na necie, jeden mnie zaniepokoił, wizyta miała być za tydzień-zadzwoniłam i mało tego, zadzwoniłam do przychodni-nie było, zadzwoniłam do gabinetu prywatnego i tam mnie sekretarka (jej córka) poinformowała że ma dyżur w szpitalu, zadzwoniłam i zapytałam.

Gość goścgośćgość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)