Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzastaejeje

przezroczysta kulka pod powieka i zaczerwienienie

Polecane posty

Gość dzastaejeje

Witam, Mam pytanie, otoz moj chlopak ma problemy z oczami od okolo 6miesiecy- pod gorna powieka ( tam gdziekobiety maluja kreski ) od czasu do czssu robi mu sie przezroczysta kulka. Bardzo go to drazni, strasznie cierpibma uczucie ze cos mu siedzi w oku. Byl u jednegi lekarza, powiedziala ze ma takie grudki pod powieka - porownala to do oczek tluszczu na rosol, przepisala krople i kazala codziennie przez kilka dni klasc cieple jajka i ze niby pomozw- nie pomoglo. Po dwoch miesiacach poszedl do innego- niby uczulenie, bo wiosna, pylki kurz itp itd. Wizyty 250 zl, i gowno warte krople 300 zl. Juz nie wiemy co mamy zrobic, a jeszcze od dwoch dni te lewe oko na ktorym wystepuje ta kulka jest zaczerwienione po stronie od nosa. Czy ktos moze spotkal sie juz z takim czyms? NO zeby lekarze nie potrafili pomoc tylko jakies nic nie warte krople przepisywali?

Gość dgfv
tak ja. podnoszę delikatnie powiekę do góry naciskam paznokciem na tę kulkę i wypływa z niej taki przezroczysty płyn, i po sprawie. kiedyś często tak mi się robiło.

Gość dzastaejeje
No tak, tez probowalismy tak robic ale nie dalo rady, najgorszy to jest ten "tluszcz" pod powieka. I jeszcze te zaczerwienienie nie daje mi spokoju.