Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybym miał kobietę z twarzą tranwestyty to był sie powiesił

Polecane posty

Gość gość

Nie widze kobiety w mojej towarzyszcze. mam problem z którym sie z nikim nie dzieliłem. Kobieta.Jej twarz jest podobna budową do twarzy meskiej ,wielka głowa i rozbudowane kości żuchwowe ,oraz szczękowe, oczy małe i wklęsłe Jestem wewnętrznie podłamany. Zakochany w innej

Gość gość
i ją mam .Poradzcie co zrobić. Cały czas odnosze wrażenie że dzile życie z facetam ,zabieg jedynie pogorszy sprae,uwidoczni wszystko jeszcze bardziej .Włąsnie jej twarz jest twarzą trans

Gość gość
kiedyś była młodsza a teraz koszmar upodobniła sie do faceta .Gdyby ubrała spodnie to by była facetem

Gość gość
Celinska bardzo łdna kobieta . Kobiety o rozbudowanych kościach żuchwy maja to do siebie ze w pozniejszym wieku ich twarz upodabnia sie do meskiej

Gość gość
masz babochłopa

Gość gość
co za gleboka milosc- masz to na co zaslugujesz. a tamtej lepiej daj zyc normalnie, moze znajdzie kogos fajnego. ps. ja tez bym nie chciała mieć faceta ktory odstaje od kanonu meskiej urody - silnie zarysowana zuchwa, ladny nos, oczy,usta, no i wzrost i k***s przede wszystkim. Facet ma byc facetem pod kazdym wzgledem a nie jeczaca na babskim forum c***a!

Gość gość
nie widzsz ile facetów zdradza? Fcet chce łądnej kobiety do seksu to podstawa

Gość gość
taki problem, że wiekszosc facetow nie jest przystojna a szuka lalki :) jakby mnie ktorys zdradzil to bym sie duzo nie patyczkowala, zabilabym w ciagu chwili i wcale nie byloby mi zal gnoja :D

Gość gość
ja pierd..jakiej lalki?Zadnej lalki tylko kobiecej twarzy