Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jol_a

Gdzie można kupić biustonosze do karmienia

Polecane posty

Gość Jol_a

Dziewczyny poradzcie mi gdzie ja moge kupić, albo zamowic w necie dobrej jakości biustonosz do karmienia. Wlasnie wyszlam z corką ze szpitala i nie mam czasu na latanie po sklepach, a cos takiego mi sie przyda i to bardzo. pomocy!!!!!

Gość mloda_mamuska89
ja w galerii kupiłam stanik z Mitexa czy jakos tak, dobry jest. sprawdz moze na allegro albo w jakims sklepie internetowym. Jak poprosisz o szybka wysylkę to w 3-5 dni bedziesz juz go miec w domu.

Gość gość
Ewa Michalak, Krisline, Hotmilk, Cake Linegerie, Melissa, Comexim - to są dobre marki, jeśli nie chcesz mieć piersi po kolana. O Mitexach, triumphach, Allesach, Canpolach, szmatkach z sieciówek zapomnij - to rozciągliwe badziewie dające zero podtrzymania i w dodatku wybór rozmiarów jest gorzej niż śmieszny.

Gość karolinawstega89
Nie zgadzam się. Ja miałam biustonosz Allesa do karmienia i byłam zadowolona. Teraz to firma której się trzymam i codzienne staniki również mam od tej marki. Także polecam!

Gość gość
Jeśli chcesz dobrej firmy i z normalnym wyborem rozmiarów (stanik do karmienia musi być tak samo dobrze dobrany jak zwykły) to: Ewa Michalak, Comexim, Kris Line, Cake Lingerie, Hot Milk. Tylko cena oczywiście będzie wyższa, jak każdego porządnego stanika. Absolutnie nie kupuj żadnych "rosnących", z elastycznymi miseczkami (czyli sieciówkowe, z supermarketów, Canpol, Mitex wiele Allesów, wiele z Anity, Triumpha), bo takie nie dają żadnego podtrzymania i zwyczajnie niszczą biust!

Gość gość
Kupic możesz tutaj: http://www.lovemum.pl/ Co do marek to zgadzam sie, że najlepsze są Hotmilki i Cake Lingerie. Jednak z tych tańszych możesz wybrać Allesa jednak wtedy lepiej jest zaniżyć obwód. Co do rozmiaru polecam kontakt z obsługą powyższego sklepu.

W każdym sklepie z bielizną tak na prawdę powinny być. W sieciówkach to chyba gorzej, ale np w Mothercare są na 100%. Możesz też szukać na aukcjach i w necie. Ciekawie o zdrowiu i urodzie na http://undkimpol.org.pl/

możesz poszukać na necie albo w sklepach z bielizną napewno mają takie biusztonosze. A patrzałaś w H&M?

Gość gość
W h&m giewno można kupić a nie biustonosze do karmienia :o Wyżej dobrze radzą: Ewa Michalak, Krisline, Hotmilk, Cake Linegerie, Melissa, Comexim...

Gość gość
Biustonosze Hotmilk, Cake Lingerie i Royce możesz znaleźć na lovemum.pl Szczerze polecam, obsługa bardzo pomocna w doborze rozmiaru i odpowiedniego modelu.

Gość gość
Ja kupuje biustonosz do karmienia w Alles, tam mają te specjalne staniki. Bardzo wygodne :)