Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokox

mąż sknera?

Polecane posty

Gość kokox

zastanawiam się .... wczoraj miałam urodziny , od męża dostałam storczyka - kolejny raz ... powiem ze mnie to już znudziło , poczułam sie hmm niedoceniona , wiem ze zaraz posypie sie lawina krytyki od niektórych , ale ! Ja mężowi na okazje ważne , jak urodziny imieniny gwiazdek kupuje lepsze prezenty , nie jakieś szaleństwo , ale cos lepszego niz tylko czekolada ! Nie wiem dla czego on taki jest , nie wiem o co chodzi , chciała bym dostać cos lepszego niz to co co roku dostaje od niego babcia ciocia teściowa - jestem jego zoną , chciała bym żeby kupił mi choćby majtki ! a tu kolejny storczyk , lub czekolada , na każda okazje to samo :( Jak dostaje prezent ode mnie wygląda na zażenowanego ze taki super a on mi ......ale co z tego ? na następna okazje to samo ... Co myślicie ? bo ja już nie wiem :(

Gość dirta
moze kasy nie ma ?

Gość kokox
hmm urodziny co roku mam o tej samej porze , jest czas sie do tego przygotować :)

Gość gość
Powiedz mu to co tu napisalas...faceci czasami po prostu nie potrafua robic prezentow. Moj byly 3 lata z rzedu mi wszelkiej masci kubki darowal:/ czasami jest ciezko cos darowac jak sie "wszystko ma". Z moim mezem robimy ostarnio tak, ze wypisujemy3-4 rzeczy ktore bysmy chcieli dostac, obdarowujacy wybiera z tego jedna i tym robi niespodzianke;)

Gość kokox
to fajny pomysł , bardzo fajny , ale ja tez mówiłam ze sporo jest takich potrzebnych mi rzeczy , ale on nawet nie zapytał jakie :( wogule nie pyta nigdy , najzabawniejsze jest to ze on ma imieniny za tydzień i ja juz od pewnego czasu magluje temat "co chcesz kochanie , co ci kupić , co ci potrzebne " itd... myślałam ze załapie i zapyta w końcu mnie , ale skąd ! Kurcze nie potrafię mu chyba powiedzieć tego w oczy :(

Gość kokox
tak mi jakoś sie przykro zrobiło sie jak zobaczyłam tego kwiatka , zwłaszcza ze juz jesteśmy po ślubie 8 lat i chyba pierwszy raz odwazyłam sie powiedzieć ze sa rzeczy jakie bym chciała dostać (z nadzieja ze pomyśli przed kupnem kolejnego badyla) zwłaszcza ze nawet nie ma miejsca go postawić bo już mam ich cały parapet ! chyba znienawidzę storczyki :) chciała bym zeby to było po prostu coś bardziej osobistego , kwiatka i czekoladę kupuje sie osobie mało znanej obcej , dalszej ....itd...

Gość hłahła hła
ciesz sie ze wogule ci kupił

Gość gość
Ty tsk powaznie, ze sue wstydzisz? Kobieto to twoj maz! Bzykacie sie, pewnie nie raz mialas angine, zatrucie, miesiaczke a ty sie mu wstydzisz powiedziec co chcesz dostac?:/

Gość kokox
nie co chce dostać tylko to ze zawiodłam się ze znów dostałam kwiatka , on uważa , czuje się zadowolony z siebie (chyba) zapomniałam napisać być może ważnej rzeczy , ze zrobił mi wyjątkowo tym razem niespodziankę - zrobił kanapki , winko i kupił torcik lodowy , zapalił świece - ale wiem to był pomysł syna , syn tak wykombinował a on podporządkował sie , Chce od razu zaznaczyć ze ja tak robię na każda jego okazje ... mieliśmy potem oglądnąć razem jakiś fajny film ale on usnął po 10 minutach , musiałam pogasić wszystko i wziąć sie za sprzątanie po swojej imprezie ... Dziś dzwoni do mnie rozanielony i pyta co ja taka smutna ze tak fajnie było wczoraj i ze fajnie ze sie wyspał ...

Gość elarga
widzę że jak kobiety przeczytają że jakas nic nie dostała od faceta to pocieszają i tłumaczą faceta a jak ja napisałam że dostałam od męża perfumy za 130 zł diora to zaraz pisały że dał mi je bo była promocja w HABE i dlatego mi dał i z czego sie cieszę bo one same sobie kupują takie perfumy i nie muszą liczyc na męża masakra jakie te baby są

Gość 99997777
zawsze taki był ?zawsze kupował badzie4w?

Gość kokox
nie, kiedyś cigle mi cos kupował a kwiaty to były non stop , jedne sie psuły dostawałam kolejne , prezenty faktycznie były mało trafne , ale widac było ze starał sie , chciał , szukał itd... a teraz? storczyk z biedronki bo blisko ... zal ...

Gość kokox
no co myslicie o tym , nic nie piszecie :(

Gość bosssska gośka
może to jakiś rytuał :D co rok na urodziny ten sam kwiat:D myśli że jest rołmantyczny:P

Gość Madoonna
Wspolczuje. Moj chlopak na urodziny zabrac mnie do restauracji na wierzy aifla. Cala impreza kosztowala go chyba z 1000 euro z przelotami, hotelami wlacznie.......no ale n twierdzi ze jestem tego warta. Szczerze ci wspolczuje takiego sknere. Nie chce byc wredna ale moze na boku ma kogos I na tamta chetnie wydaje

Gość blelbelba
nie staralbym sie teraz na jego imieny z prezentem. najleoiej złóz zyczenia i daj czekolade. mama za soba juz pare zwiazkow i za kazdym razem, jak facetowi slabo zalezalo, to odzwierciedlalo sie to w postaci podejscia do prezentu. tez bylam taka glupia i sama na okazje faceta kombinowalam, rozmyslalam, oszczedzalam. ale to nie ma sensu, jesli druga strona ma to w d***e. i nie mowcie, ze facet ciemny, nie umie robic prezentow itd, nie tlumaczc ie ich. jakby zalezalo, to stanalby na glowie, zeby zaskoczyc i sprawic przyjemnosc swojej dziewczynie.

Gość blelbelba
a za kase, ktora mialas przeznaczona na jego prezent, kup sobie cos fajnego - perfumy, ciuch. jak zapyta, to powiedz, ze zrobilas sobie urodzinowy prezent:)

Gość jhunyuyhuy
ja bym mu rowniez kupila na imieniny storczyka:D

Gość kuczorek
to kup mu na imieniny czekolade, jaki masz problem? Mój facet kupuje z******te prezenty, najlepsze jest to, ze nigdy nie pyta=- tylko slucha, co mowie. Ale ma wielka wade- niesamowite wymagania, co do swojego prezentu. Jakby sie człowiek nie starał zawsze cos mu nie pasuje. Wiec w tym roku złożyłam mu życzenia urodzinowe i dałam koperte- pyta sie mnie "co to jest?". Odpwoiedzialam mu, ze kasa, bo zadowolony z prezentu bedzie chyba tylko wtedy, jak sam sobie kupi :) Glupio mu sie zrobilo - ale zakumal. Ze naprawde sie staram, a ze nie zawsze trafie- bo ma specyficzne hobby- to trudno, powinien docenic. Dlatego kup mężowi czekolade, moze tez zakuma?

Gość gość
Ja na dzień kobiet nic nie dostałam. Powiedział, że kupi mi późnej jakiś fajny prezent, bo czekoladę bez sensu kupować. Do tej pory nic nie dostałam i nie dostanę. A chciałabym chociaż kwiatka... Albo po prostu masaż, cokolwiek...

Gość kokox
he dobre jesteście , juz kiedyś tak planowała po Bożym narodzeniu jak ja kupiłam mu wypisaną skrzynkę na narzędzia a on mi getry w renifery ... ale taka głupia jestem ze uwielbiam robić prezenty , imprezki niespodzianki i tak mi sie zal robi - jakaś głupia jestem :( Na imieniny juz mu kupiłam - stoi w garażu u sąsiadki -rower mu na raty wzięłam :(

Gość blelbelba
mialam takiego eksa - opowiadal jakby to chcial mi zrobic super prezent, wypytwyal co mnie interesuje itd itd, a jak przyszlo co do czego, to nic nie dostawalam, bo twierdzil, ze on nie wiedzial co by mi sie podobalo. a kiedys dal mi jakis kubek ze swojej firmy, taki z logo firmowym - powiedzial, ze jak zwykle - nie wiedzial co. to olewanie bylo widzoczne na wielu innych polach. ale opowiadania o mliosci z jego strony nie bylo konca. ech

Gość kuczorek
no ale jak uwielbiasz robic prezenty, Twoj mąż sie cieszy to gdzie Ty masz problem? Chyba, ze uwielbiasz robic prezenty na zasadzie "w zamian tez chcialabym jakis fajny" :) No to trudno, jak juz kupilas to po pikusiu- ale nastepnym razem kup mu czekolade:)

Gość kokox
a jeszcze dodam ze ostatnio miał taki ciężki kryzysowy okres w pracy , same problemy , bardzo mu pomagałam przy załatwieniach , bardzo mi dziękował ze taka jestem obrotna i tak się angażuje ze tak bardzo mu pomogłam ze cudownie ze ma taka żonę był taki w skowronkach , wszystko dzieki mnie skończyło sie dobrze -powiedział "kochanie za to ze jestes taka wspaniała i ze tak mi pomagałaś na prawdę ci sie jakoś odwdzięczę" Pomyślałam ze oo moze cos na urodziny poza badylem ... ale skończyło sie na myśleniu :( Nie chodzi o to ze oczekiwałam wdzięczności bóg wie czego ... ale skoro poświęcałam sie zaniedbując swoje sprawy pomagałam i jeszcze sam to powiedział hmm mógł by sie wywiązać

Gość gość
Puść sie na złość mu :)

Gość kokox
kurcze myślę ze to nie chodzi tu o miłość , bo wiem ze mnie kocha , szaleje za mną , podobam mu sie bardzo - to nie to ... on nie pyta co ja chce ! ja jego pytam a on nic .... tez uważam ze sie nie stara :(

Gość kokox
kuczorek ja nie mam problemu z dawaniem ... ale tez chciała bym cos dostać od niego i tu nie chodzi nawet o kasę to mogą być majtki , jakis topik , bransoletka , kolczyki coś co było by bardziej hmm prywatne , jak najbliższej osobie - rozumiesz ?

Gość gość
tez dała bym mu jakiś bzdet !

Gość gość
a jak bys zapytała czemu nie kupui ci cos czego potrzebujesz?