Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kokox

m膮偶 sknera?

Polecane posty

Go艣膰 kokox

zastanawiam si臋 .... wczoraj mia艂am urodziny , od m臋偶a dosta艂am storczyka - kolejny raz ... powiem ze mnie to ju偶 znudzi艂o , poczu艂am sie hmm niedoceniona , wiem ze zaraz posypie sie lawina krytyki od niekt贸rych , ale ! Ja m臋偶owi na okazje wa偶ne , jak urodziny imieniny gwiazdek kupuje lepsze prezenty , nie jakie艣 szale艅stwo , ale cos lepszego niz tylko czekolada ! Nie wiem dla czego on taki jest , nie wiem o co chodzi , chcia艂a bym dosta膰 cos lepszego niz to co co roku dostaje od niego babcia ciocia te艣ciowa - jestem jego zon膮 , chcia艂a bym 偶eby kupi艂 mi cho膰by majtki ! a tu kolejny storczyk , lub czekolada , na ka偶da okazje to samo :( Jak dostaje prezent ode mnie wygl膮da na za偶enowanego ze taki super a on mi ......ale co z tego ? na nast臋pna okazje to samo ... Co my艣licie ? bo ja ju偶 nie wiem :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dirta
moze kasy nie ma ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
hmm urodziny co roku mam o tej samej porze , jest czas sie do tego przygotowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedz mu to co tu napisalas...faceci czasami po prostu nie potrafua robic prezentow. Moj byly 3 lata z rzedu mi wszelkiej masci kubki darowal:/ czasami jest ciezko cos darowac jak sie "wszystko ma". Z moim mezem robimy ostarnio tak, ze wypisujemy3-4 rzeczy ktore bysmy chcieli dostac, obdarowujacy wybiera z tego jedna i tym robi niespodzianke;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
to fajny pomys艂 , bardzo fajny , ale ja tez m贸wi艂am ze sporo jest takich potrzebnych mi rzeczy , ale on nawet nie zapyta艂 jakie :( wogule nie pyta nigdy , najzabawniejsze jest to ze on ma imieniny za tydzie艅 i ja juz od pewnego czasu magluje temat "co chcesz kochanie , co ci kupi膰 , co ci potrzebne " itd... my艣la艂am ze za艂apie i zapyta w ko艅cu mnie , ale sk膮d ! Kurcze nie potrafi臋 mu chyba powiedzie膰 tego w oczy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
tak mi jako艣 sie przykro zrobi艂o sie jak zobaczy艂am tego kwiatka , zw艂aszcza ze juz jeste艣my po 艣lubie 8 lat i chyba pierwszy raz odwazy艂am sie powiedzie膰 ze sa rzeczy jakie bym chcia艂a dosta膰 (z nadzieja ze pomy艣li przed kupnem kolejnego badyla) zw艂aszcza ze nawet nie ma miejsca go postawi膰 bo ju偶 mam ich ca艂y parapet ! chyba znienawidz臋 storczyki :) chcia艂a bym zeby to by艂o po prostu co艣 bardziej osobistego , kwiatka i czekolad臋 kupuje sie osobie ma艂o znanej obcej , dalszej ....itd...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 h艂ah艂a h艂a
ciesz sie ze wogule ci kupi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty tsk powaznie, ze sue wstydzisz? Kobieto to twoj maz! Bzykacie sie, pewnie nie raz mialas angine, zatrucie, miesiaczke a ty sie mu wstydzisz powiedziec co chcesz dostac?:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
nie co chce dosta膰 tylko to ze zawiod艂am si臋 ze zn贸w dosta艂am kwiatka , on uwa偶a , czuje si臋 zadowolony z siebie (chyba) zapomnia艂am napisa膰 by膰 mo偶e wa偶nej rzeczy , ze zrobi艂 mi wyj膮tkowo tym razem niespodziank臋 - zrobi艂 kanapki , winko i kupi艂 torcik lodowy , zapali艂 艣wiece - ale wiem to by艂 pomys艂 syna , syn tak wykombinowa艂 a on podporz膮dkowa艂 sie , Chce od razu zaznaczy膰 ze ja tak robi臋 na ka偶da jego okazje ... mieli艣my potem ogl膮dn膮膰 razem jaki艣 fajny film ale on usn膮艂 po 10 minutach , musia艂am pogasi膰 wszystko i wzi膮膰 sie za sprz膮tanie po swojej imprezie ... Dzi艣 dzwoni do mnie rozanielony i pyta co ja taka smutna ze tak fajnie by艂o wczoraj i ze fajnie ze sie wyspa艂 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elarga
widz臋 偶e jak kobiety przeczytaj膮 偶e jakas nic nie dosta艂a od faceta to pocieszaj膮 i t艂umacz膮 faceta a jak ja napisa艂am 偶e dosta艂am od m臋偶a perfumy za 130 z艂 diora to zaraz pisa艂y 偶e da艂 mi je bo by艂a promocja w HABE i dlatego mi da艂 i z czego sie ciesz臋 bo one same sobie kupuj膮 takie perfumy i nie musz膮 liczyc na m臋偶a masakra jakie te baby s膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 99997777
zawsze taki by艂 ?zawsze kupowa艂 badzie4w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
nie, kiedy艣 cigle mi cos kupowa艂 a kwiaty to by艂y non stop , jedne sie psu艂y dostawa艂am kolejne , prezenty faktycznie by艂y ma艂o trafne , ale widac by艂o ze stara艂 sie , chcia艂 , szuka艂 itd... a teraz? storczyk z biedronki bo blisko ... zal ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
no co myslicie o tym , nic nie piszecie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bosssska go艣ka
mo偶e to jaki艣 rytua艂 :D co rok na urodziny ten sam kwiat:D my艣li 偶e jest ro艂mantyczny:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madoonna
Wspolczuje. Moj chlopak na urodziny zabrac mnie do restauracji na wierzy aifla. Cala impreza kosztowala go chyba z 1000 euro z przelotami, hotelami wlacznie.......no ale n twierdzi ze jestem tego warta. Szczerze ci wspolczuje takiego sknere. Nie chce byc wredna ale moze na boku ma kogos I na tamta chetnie wydaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blelbelba
nie staralbym sie teraz na jego imieny z prezentem. najleoiej z艂贸z zyczenia i daj czekolade. mama za soba juz pare zwiazkow i za kazdym razem, jak facetowi slabo zalezalo, to odzwierciedlalo sie to w postaci podejscia do prezentu. tez bylam taka glupia i sama na okazje faceta kombinowalam, rozmyslalam, oszczedzalam. ale to nie ma sensu, jesli druga strona ma to w d***e. i nie mowcie, ze facet ciemny, nie umie robic prezentow itd, nie tlumaczc ie ich. jakby zalezalo, to stanalby na glowie, zeby zaskoczyc i sprawic przyjemnosc swojej dziewczynie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blelbelba
a za kase, ktora mialas przeznaczona na jego prezent, kup sobie cos fajnego - perfumy, ciuch. jak zapyta, to powiedz, ze zrobilas sobie urodzinowy prezent:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhunyuyhuy
ja bym mu rowniez kupila na imieniny storczyka:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczorek
to kup mu na imieniny czekolade, jaki masz problem? M贸j facet kupuje z******te prezenty, najlepsze jest to, ze nigdy nie pyta=- tylko slucha, co mowie. Ale ma wielka wade- niesamowite wymagania, co do swojego prezentu. Jakby sie cz艂owiek nie stara艂 zawsze cos mu nie pasuje. Wiec w tym roku z艂o偶y艂am mu 偶yczenia urodzinowe i da艂am koperte- pyta sie mnie "co to jest?". Odpwoiedzialam mu, ze kasa, bo zadowolony z prezentu bedzie chyba tylko wtedy, jak sam sobie kupi :) Glupio mu sie zrobilo - ale zakumal. Ze naprawde sie staram, a ze nie zawsze trafie- bo ma specyficzne hobby- to trudno, powinien docenic. Dlatego kup m臋偶owi czekolade, moze tez zakuma?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na dzie艅 kobiet nic nie dosta艂am. Powiedzia艂, 偶e kupi mi p贸藕nej jaki艣 fajny prezent, bo czekolad臋 bez sensu kupowa膰. Do tej pory nic nie dosta艂am i nie dostan臋. A chcia艂abym chocia偶 kwiatka... Albo po prostu masa偶, cokolwiek...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
he dobre jeste艣cie , juz kiedy艣 tak planowa艂a po Bo偶ym narodzeniu jak ja kupi艂am mu wypisan膮 skrzynk臋 na narz臋dzia a on mi getry w renifery ... ale taka g艂upia jestem ze uwielbiam robi膰 prezenty , imprezki niespodzianki i tak mi sie zal robi - jaka艣 g艂upia jestem :( Na imieniny juz mu kupi艂am - stoi w gara偶u u s膮siadki -rower mu na raty wzi臋艂am :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blelbelba
mialam takiego eksa - opowiadal jakby to chcial mi zrobic super prezent, wypytwyal co mnie interesuje itd itd, a jak przyszlo co do czego, to nic nie dostawalam, bo twierdzil, ze on nie wiedzial co by mi sie podobalo. a kiedys dal mi jakis kubek ze swojej firmy, taki z logo firmowym - powiedzial, ze jak zwykle - nie wiedzial co. to olewanie bylo widzoczne na wielu innych polach. ale opowiadania o mliosci z jego strony nie bylo konca. ech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczorek
no ale jak uwielbiasz robic prezenty, Twoj m膮偶 sie cieszy to gdzie Ty masz problem? Chyba, ze uwielbiasz robic prezenty na zasadzie "w zamian tez chcialabym jakis fajny" :) No to trudno, jak juz kupilas to po pikusiu- ale nastepnym razem kup mu czekolade:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
a jeszcze dodam ze ostatnio mia艂 taki ci臋偶ki kryzysowy okres w pracy , same problemy , bardzo mu pomaga艂am przy za艂atwieniach , bardzo mi dzi臋kowa艂 ze taka jestem obrotna i tak si臋 anga偶uje ze tak bardzo mu pomog艂am ze cudownie ze ma taka 偶on臋 by艂 taki w skowronkach , wszystko dzieki mnie sko艅czy艂o sie dobrze -powiedzia艂 "kochanie za to ze jestes taka wspania艂a i ze tak mi pomaga艂a艣 na prawd臋 ci sie jako艣 odwdzi臋cz臋" Pomy艣la艂am ze oo moze cos na urodziny poza badylem ... ale sko艅czy艂o sie na my艣leniu :( Nie chodzi o to ze oczekiwa艂am wdzi臋czno艣ci b贸g wie czego ... ale skoro po艣wi臋ca艂am sie zaniedbuj膮c swoje sprawy pomaga艂am i jeszcze sam to powiedzia艂 hmm m贸g艂 by sie wywi膮za膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pu艣膰 sie na z艂o艣膰 mu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
kurcze my艣l臋 ze to nie chodzi tu o mi艂o艣膰 , bo wiem ze mnie kocha , szaleje za mn膮 , podobam mu sie bardzo - to nie to ... on nie pyta co ja chce ! ja jego pytam a on nic .... tez uwa偶am ze sie nie stara :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokox
kuczorek ja nie mam problemu z dawaniem ... ale tez chcia艂a bym cos dosta膰 od niego i tu nie chodzi nawet o kas臋 to mog膮 by膰 majtki , jakis topik , bransoletka , kolczyki co艣 co by艂o by bardziej hmm prywatne , jak najbli偶szej osobie - rozumiesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez da艂a bym mu jaki艣 bzdet !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak bys zapyta艂a czemu nie kupui ci cos czego potrzebujesz?

Udost臋pnij ten post