Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokox

mąż sknera?

Polecane posty

Gość gość
kokox skoro juz kupiąś mu ten rower to mu daj i zapomnij o tym storczyku. ale jesli na następne twoje imieniny czy urodziny znowu kupi ci storczyka to odwdzięcz się tym samym . a gdyby zapytał na co mu storczyk , to odpowiedz "wiesz kochanie, ja jak się patrzę te storyczyki to tez się zastanawiam na co mi one , a po drugie pomyślałam sobie ze skoro ciągle mi je kupujesz to pewnie bardzo je lubisz, więc tez ci kupiłam zebyś miał swojego , nie podoba ci się? :( , wybierałam najładniejszego :) " i ucałuj go serdecznie , niech wie ze to z miłości :) . może się obudzi . faceci czasem potrzebują kopa zeby zajarzyć , a juz na pewno strach przed dostaniem kolejnego storczyka zmusi go do myslenia :) , on raczej nie jest sknerą , tylko jest trochę leniwy i nie chce mu się pomysleć , pogłówkować więc idzie na łatwiznę. albo jeszcze jedna opcja , moze jest wstydliwy i sklep np. z bielizną przeraża go :) , ale to nie jest wytłumaczenie , zawsze mozna poprosic kogos o pomoc . ale na następne jego urodziny czy imieniny ku mu storczyka , zobaczysz podziała :)

Gość gość
nauczylas sknere wygodnictwa to teraz cierp :P

Gość kokox
No i chyba trzeba będzie tak zrobić :) Rower dostał , ucieszył się przeokropnie , powiedział eh znowu lepszy prezent , znowu jesteś mistrzem ... hm... powiedziałam "wiesz nic nie stało na przeszkodzie bys ty nim był "... powiedział ze jak dostanie wypłatę to pójdziemy kupić co bee chciała ... no zobaczymy ...czy nie zapomni do wypłaty .....to tez niespecjalne wytłumaczenie - w końcu mógł sobie "zbierać" imieniny i urodziny co roku mam o tej samej porze ! zaskakuje go jak naszych drogowców co roku snieg !!!

Gość gość
kup mu skarpetki , tak go nauczyłas to prawda !

Gość gość
Pewnie ci chlopina cala wyplate oddaje,w pracy o fajke sie prosi bo nima zaco kupic a ty zdziwiona ze na majtki niema.

Gość gość
I jeszcze pewnie ma skarpety na dotarcie:-)