Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam że kobieta powinna się szanować i nie mieszkać z facetem przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Taki ją tylko wykorzysta i zostawi. A ona się będzie cieszyć że ktoś z nią jest przez chwile, że taka dorosła. Koleżanka od roku mieszka za swoim. Sprząta, gotuje i jeszcze się z tego cieszy. Nie pracuje ostatnio ale nie znaczy że ma jemu usługiwać. Dziewczyna się nie szanuje i chce żeby jemu było dobrze

Gość abc999
Masz jakiś uraz do facetów?!

Gość gość
nie. mam narzeczonego on mieszka z kolegami w wynajętym mieszkaniu ja w domu z rodzicami. Zamieszkamy razem po ślubie ale nawet wtedy nie będę mu usługiwać. Ten jej niby gotuje i sprząta ale tylko wtedy jak ma wolne. Z pracy przychodzi dostaje jeść i odpoczywa

Gość kuczorek
a ja uważam, że kobieta powinna się szanować i zamieszkać z facetem przed ślubem :)

Gość gość
i usługiwać mu jak koleżanka? Mówi że to lubi ale jaka szanująca się kobieta to lubi?

Gość grrjjjo
a ja sie tam nie zgadzam, uwazam wrecz odwrotnie, nalezy zamieszkac razem choc z pare miesiecy, aby poznac druga osobe, jej nawyki, przyzwyczajenia, to taki test czy sie nadajemy jako para, a to co piszesz ze ta dziewczyna skacze kolo chloa o tylko dlatego ze jest naiwna i glupia.....jej wybor ze robi z siebie sluzke

Gość 121212121212
Ja też od roku mieszkam ze swoim. Sprzątam i gotuję, bo nie pracuję. On też chce, aby było mi dobrze. Oświadczył się rok temu. Ale nie przyjęłam.

Gość gość
ona nie tyle że skacze. Uważa że skoro straciła prace i siedzi w domu to powinna pomagać w domu. Głupota. Jak pracowała to obowiązki spadały na tego kto wracał wcześniej. Ale dla mnie to uwłaczające bo jak ma czas powinna spotykać się ze znajomymi, bawić a nie robić dobrze jemu

Gość 121212121212
No widzisz, a ja się z nią zgadzam ;)

Gość kuczorek
dzieci nie maja, ona nie pracuje- to sorry, ale chyba na logikę ona powinna sie zajmowac domem? Skąd Ty takie poglądy bierzesz autorko?

Gość gość
a ja nie. Bo jest wariatką. Facet i tak ją zostawi nie tylko dlatego że mają sex ale że ona sama z siebie taką robi głupią że jemu dobrze ma być

Gość gość
moja mama nie pracuje. W domu też nie robi. Jak tata wraca z pracy gotuje sprząta. Kochają się bardzo. A koleżanka daje swojemu czas żeby się rozglądał za innymi

Gość gość
dokładnie, a taka to jeszcze posprząta ugotuje, obsłuży misiaczka... to jest dopiero brak szacunku do samej siebie!

Gość kuczorek
matko, baby to jednak wariatki sa :)

Gość gość
autorko, jesteś durną larwą :D masz siano w głowie. chyba jakiś facet cię w przeszłości skrzywdził. to twój nie wytrzyma długo z tobą po ślubie. jest coś takiego jak partnerstwo, a ty jesteś głupią księżniczką. pewnie stosujesz wskazówki z ''dlaczego mężczyzni kochają zołzy" :d

Gość Pośrodku
I nie poznać zachowań i zwyczajów przyszłego męża....

Gość ewelinaxxxxx
Poglady rodem ze sredniowiecza. Jakis kompletny brak zaufania do facetów, nie kazdy jest taki ze szuka sluzacej ktora wykorzysta i rzuci po kilku m-cach :o

Gość gość
ewelina rozumiem że ten wpis jest do mnie. Jesli chodzi o bbrak zaufania to masz rację, ale oni tacy są jak właśnie piszesz, matki ich tego nauczyły że obsłużą lalusia i kobieta ma przejąć funkcję matki. Niestety tak jest

Gość gość
Ona uważa że trzeba się "szanować" i "nie dawać d..py za darmo" haha :D :D :D :D :D :D

Gość gość
a co nam po twoim uwazaniu ??? kazdy zyje jak chce jak ci nie pasuje to twoj problem. Ja uwazam, ze madrze robi, bo facet moze udawac przez okres randkowania a po slubie wychodzi szydlo z worko z kim sie kobieta zwiazala:O wtedy placz, a rozwod nie trwa 3 minuty i na dodatek trzeba za to zaplacic, wiec zamieszkanie z osoba z ktora bedzie sie mieszkalo i tak przez kolejne 30 lat jest rozsadnym podejsciem, widac jak facet zachowuje sie w sytuacjach domowych, bo na spotkaniach w kawiarni , ktore trwaja 30 min czy 2 godz kazdy moze udawac kogos innego. Takze pomysl dzieciaku nastepnym razem zanim cos glupiego ponownie napiszesz🖐️

Gość ale badziew
Mieszkam z facetem już 3 lata. Nie zamierzamy na razie brać ślubu. Może nigdy go nie weźmiemy, bo żadni z nas katolicy. Od pierwszego dnia mieszkania wspólnie, obowiązki dzielimy po równo: i sprzątanie i gotowanie i wszystko co w domu zrobić trzeba. Tak, czasami robimy sobie nawzajem małe przyjemności: np. ja wstanę wcześniej i przyniosę mu kawę do łóżka, on ugotuje moje ulubione jedzenie. To normalne, tak robią ludzi, którzy się kochają. Zadziwia mnie to, że często piszecie o mieszkaniu ze swoim ukochanym jak o pójściu na wojnę. Zamiast się cieszyć wspólnym życiem, lejecie jad tak intensywnie, że chyba w ogóle nie powinnyście mieć żadnych facetów, bo kto by chciał żyć z takimi heterami. I przestańcie w końcu pisać o seksie jakby to była dla was kara i nieprzyjemny obowiązek. Przecież to poglądy rodem ze średniowiecza.

Gość gość
autor tematu dostal od niej kosza, nie byla nim zainteresowana i teraz ubliza jej, bo to nie jego wybrala - typowe zachowanie faceta:O

Gość gość
faceci to ogolnie lenie i pasozyty i szukaja sobie baby na stale zeby im uslugiwaly maja takie przekonanie sredniowieczne ze im sie to nalezy:O zgroza:O kiedy to sie zmieni i zaczna sami cos dawac od siebie? bo jak na razie to tylko korzystaja i wykorzystuja kobiety:(

Gość gość
kobieta powinna zamieszkac z facetem przed slubem wlasnie dlatego, by sprawdzic czy sam bedzie pomagal w sprzataniu gotowaniu czy tylko lezal i wymagala jak 90% gatunku meskiego, a jesli sama wszystko robi dla niego i za niego pozo tylko zeby ja zostawil dla innej to mija sie to z celem, bo faceci nie doceniaja staran kobiet, im zalezy tylko na wyspaniu sie, najedzenie i dobrym ru/chansku, jak zobacza ladniejsza nawet nie czuja sie zle ze kogos krzywdza czy zawodza, odejscie od kobiety przychodzi im z taka latwoscia jak podrapanie sie rano po jajach

Moj tatao pracuje a mama zajmuje sie domem. Jak mieszkalam w domu z Siostra to zajmowala sie nami. To normalne ze gotuje, sprzata, pierze itp. Facet ma wracac zmeczony z pracy i jeszcze robic bo sobie wzial lenia za zone ltory nmic w domu nie robi mimo ze nie pracuje? Glupota ale widze ze z domu to wynioslas.

Gość gość
A goowno obchodzi mnie co sobie uwazasz!Nie od dzis wiadomo ze zony to sluzace.szmato

Gość 88559933
A ja nie zamierzam wychodzic za maz (chyba ze na starosc upadne na glowe) i nikt nie bedzie mi mowil ze mam mieszkac osobno z facetem.

Gość gość
Ale dlaczego mieszkanie ma byc nieszanowaniem sie? Albo Po wyslugiwaniem? Ja zamieszkalam ze swoim dosc szybko i nie zalue tej decyzji. Oboje pracowalismy , kazdy mial w domu swoje obowiazki. Po 2.5 roku zostalam poproszona o reke. Dzis jestesmy 3 lata malzenstwem.

Gość gość
ja sie 1 raz zgodziłam i nie wyszło nam, teraz jestem ostrożniejsza, ale myśle, że pewnie przed ślubem nie zamieszkam, moge pomieszkiwać u niego a on u mnie, ale raczej nie zamieszkam wspólnie przed ślubem. A co do nawyków i testowania się to zawsze może to wszystko sie wyklarować w momencie pomieszkiwania ze sobą. Zresztą, to nie ma sensu, bo to jacy jesteśmy teraz nie ma tak ogromnego znaczenia w odniesieniu do tego jacy będziemy za 10 lat. A te podstawowe rzeczy to wychodzą przy częstu bywaniu ze sobą, więc moim zdaniem nie trzeba mieszkać ze sobą aby sie poznać.