Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiedzi dziecko czy to zgłosić

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam maleńkie dziecko, sąsiedzi mają kilkoro dzieci, starsze umieją się sobą same zająć ale najmłodsze chyba 4-5 lat mnie dzisiaj prawie do szału doprowadziło. Mój syn śpi, godzina 13. A tu dzwonek do drzwi i płacz (to dziecko mieszka o wiele wiele niżej) Mówię mu że nie mogę się Nim zająć, bo muszę obiad przygotować a mam koty w domu które najprościej ująć dzieci nie lubią i psa, który jest okey dla mojego syna, ale pies to pies i ja nie zamierzam ponosić odpowiedzialności gdyby go ugryzł. Zaczął mi kopać w drzwi tak że inne drzwi latały i wrzask że mam go wpuścić i koniec, mówię do Niego idź na ławkę usiądź mama pewnie zaraz przyjdzie. Babcia mieszka 2 klatki obok, zszedł jak mu powiedziałam że po policje zadzwonię żeby po Niego przyjechali. Zgłosić to np. do MOPSu?

Gość gość
aha i policja kiedyś go przywiozła, bo poszedł na drugi koniec miasta bez opieki.

Gość gość
A dlaczego w ogóle chciał wejść? Był sam w domu, szukał opieki dorosłego?

Gość gość
W takim razie gdzie są rodzice tych dzieci? Dlaczego akurat do Ciebie zapukali? Nigdzie nie zgłaszaj, bo nic nie zdziałasz.Niech zajmą się nimi inni.Radze o takich z daleka!

Gość gość
Oczywiście ze zgloś ! To jest dziecko i samo sobie nie pomoże . Na co jeszcze czekasz ?! Umiesz tylko malucha policją straszyć ?!