Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet kaze mi sie odchudzac

Polecane posty

Gość gość

co wy na to? :) fakt ,faktem naprawde by mi sie przydało ,ale kiedy slysze nie mile uwagi na moj temat jest mi cholernie przykro, on powinnien mnie wspierac a nie krytkowac ,czuje ,ze tutaj jest cos nie tak ,on mnie nie akceptuje

Gość taralanda
jeśli masz nadwagę i sama się z tym źle czujesz to może zacznij się odchudzać

Gość gość
mam nadwage ,duzo kg jest za mna ale chodzi mi o to ,ze on ciagle mi wytyka ,ze jestem gruba ,moim zdaniem to powinno wygladac inaczej ,powinnien wspierac mnie w tym ,a nie jeszcze komentowac w taki nie miły sposob ,a jesli nie wspierac to przynajmniej darowac sobie komentarze tego typu

Gość Jamnik w kieliszku
Nie kumam facet ma cię błagać byś zaczęła się odchudzać czy ma sie odchudzać z tobą?

Gość pudel w literatce
a sobie co kaze?

Gość gość
to moze inaczej ,czy wyobrazacie sobie ciagla krytyke ze strony swojej ukochanej osoby? czy w takiej sytuacji odeszlibyscie ,czy sluchali co jej nie pasuje i powoli to zmieniali na tyle ile sie da?

Gość taralanda
czasami tak w życiu bywa. jak niezdrowo tyjesz i żadne gadanie ci nie pomaga to zaczynają już różne głupie słowa przychodzić ludziom do głowy. jak ktoś wziął cię jako szczupłą dziewczynę to znaczy,że lubi szczupłe i może twój facet tym gadaniem chce pomóc w ratowaniu waszego związku.no chyba,że już cię wziął z tymi dodatkowymi kilogramami , wtedy powinien w subtelny sposób rozmawiać z tobą o diecie

Gość Jamnik w kieliszku
Autorko skoro by ci się przydało schudnąć to może warto to zrobić bo nie robisz tego dla faceta tylko dla siebie. Facet dziś jest a jutro może go nie być lub być inny. Schudnij bo to Twoje zdrowie i ty będziesz się z tym bujać.

mi mąż ciągle mówi że jestem gruba, olej to lub weź dupę w garść i na złość mu schudnij

Gość pudel w literatce
dlaczego nikt nie wierzy w ostrzezenia? moze dlatego ze nikt ostrzegajacy nie traktuje tego co mowi powaznie i nie realizuje?

Gość Jamnik w kieliszku
Na złość mamie odmrożę sobie uszy, na złość facetowi schudnę brawo, twórczy tok myslenia

Gość gość
to jest moj pierwszy facet ,pierwszy zwiazek z kims i nie wiem ,wyobrazałam sobie ,ze bedzie inaczej ,on potrafi bez skrupułu sprawić mi przykrość ...

Gość Jamnik w kieliszku
życie to nie telenowela brazylijska

Gość Bolek mówię do ciebie
zerwij z nim bo będzie jeszcze gorszy

Gość gość
wiem :) tylko tak jak pisalam wyzej ,to moj pierwszy facet i nie mam doswiadczenia w zwiazkach ani nawet relacjach z facetami ,nie mam z kim pogadac na ten temat i pytam was ,co wy myslicie o tym :)

Gość gość
Ale przecież ona pisze, że już się odchudza. A facet zamiast ją wspierać to ją wyzywa, że jest gruba. Więc to chyba zmienia postać rzeczy

Gość gość
odchudzam ,a on nie docenia tylko ciagle powtarza ,ze to mało ,ze mało kg na miesiac ,ze powinnam bardzej sie starac ,wszyscy mnie komplementuja a on juz wcale

Gość gość
Pieprznięty, naprawdę. Jak można nie doceniać tego, że ktoś się stara i dopingować.. weź go rzuć

Gość gość
to boli najbardzej ,bo inni widza ,powiem wiecej mam mase komentarzy ,ze zmienilam sie ,jestem nie do poznania a jemu nadal jest zle ... :)

Gość to jest kura panie generale
ciesz się, że dał ci szansę, a nie od razu rzucił.

Gość wilka
kopnij go w d**e , palant !

Gość to jest kura panie generale
>>kopnij go w d**e , palant ! dlaczego? przecież sama się przyznała, że jest tłusta.

Gość gość
Oho, to jak wam debile brzuchy rosną, to mamy was od razu rzucać? nawet jak staracie się zrzucić? nie wiem co wy macie z psychiką ludzie i dlaczego tak traktujecie innych, ale - I don't want to live on this planet anymore, naprawdę.

Gość gość
Rzeczywiście jest chamski. Powinien ci zwrócić delikatnie uwagę raz lub dwa. A potem cię rzucić. Co ty myślisz gruba świnio, że już chłopak nie może ci zwrócić uwagi? Chłopak chce z tobą być tylko mu się nie podoba ten tłuszcz. Schudnij dla siebie i dla niego. Co ty myślisz, że czego jest oznaką otyłość? Słabej woli, lenistwa i chorób. Myślisz, że kogoś to pociąga? Nie mówiąc o ogólnie brzydkim wyglądzie.