Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedyś będzie mnie stać na apartament

Polecane posty

Gość gość

Apartament na ostatnim piętrze , z wielkim tarasem :) Właśnie stoję przed wyborem studiów , no jeszcze 3 klasa liceum i matura... mój plan A to studia w Anglii , nie wybrałam jeszcze kierunku ale coś z kierunków humanistycznych , społeczne , itd. Jednak studia w Anglii to wielkie wyzwanie , i ciężka praca , tym bardziej że musiałabym polaczyc studia z praca , noi obcy język , nowi ludzie , otoczenie.. plan B to studia w Warszawie lub Krakowie , może anglistyka , albo coś z takich kierunków społecznych , humanistycznych

Gość gość
"coś z kierunków humanistycznych , społeczne" Po takich studiach na apartamenty ty nie licz, będziesz zwykłym robotnikiem

Gość gość
Znam wiele osób które są po studiach humanistycznych , i zarabiają zapewne 10 razy więcej niż ty :) A na pewno stać ich na apartamenty , nawet na dwa. Jasne jeśli ktoś pójdzie np. na psychologię czy dziennikarstwo z przypadku , po to żeby tylko iść na jakies studia , to z pracą może być ciężko , ale jeżli ktoś zamierza studiować coś w czym czuje się dobrze i co sprawia mu przyjemność , to zmienia postać rzeczy.

Gość MarcoWawa
Na twoim miejscu wybrałbym studia w Anglii. Rodzaj studiów obojętny, jeżeli będziesz operatywna i tam zostaniesz. W przeciwnym razie np. studia lekarskie, pielegniarskie, informatyka, ale związana raczej z programowaniem itp intratne zawody. Humanistyka jest OK, jak masz dobrze sytuowaną rodzinę lub znajomości.

Gość gość
Znajdź zaradnego faceta i będziesz mieć apartament.