Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodysport

Panie lubicie siłownie ?

Polecane posty

Gość młodysport

Lubią Panie siłownie ? na maila możemy porozmawiać o tym Pozdrawiam :) dcmk89@prokonto.pl Założyłem ten temat bo często mam do czynienia z kobietami lubiącymi sport najczęściej od 30stki w górę.

Gość andkaa
Mnie siłownia raczej nudzi. Chociaż ogólnie jestem samotnikiem to sporty wolę zespołowe, szczególnie siatkówkę, ale żeby gadać o tym z facetem z forum na mailu? :)

Gość gość
Mnie chodzi o wymianę doświadczeń/poglądów/sytuacji wiem,że często kobiety starsze reagują z góry na młodych facetów jak na pokręconych masturbatorów,wyłudzaczy zdjęć,kontaktów,ale nie każdy taki jest stąd podałem maila :)

Gość baardzo
Tak, lubie silownie. Fajnie ksztaltuje cialo. Poza tym basen, pilates, fitness, dodatkowo sauna, laznia parowa. Generalnie lubie zmieniac typ wysilku ale do silowni i basenu zawsze wracam

Gość gość
nie lubimy brzuszki w piwnicy 🖐️

Gość gość
Nie jestem fanką siłowni, wolę ćwiczyć w domu. Nawet chcę zamówić rowerek z electro.pl, żeby nie musieć się krępować tych wszystkich wysportowanych ludzi na siłowni.

Gość gość
Ja zdecydowanie wolę zajęcia grupowe. Chodzę na pilates i zdrowy kręgosłup kilka razy w tygodniu. Zawsze mam na sobie ciuchy z rough radical i polecam je każdej kobiecie!Świetnie dopasowują się do ciała i oddychają przez co czuje się w nich mega komfortowo!