Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ABY O SIEBIE DBAC POTRZEBNA JEST KASAAAAA

Polecane posty

Gość gość

Niby narzekacie, że niektóre kobiety są zaniedbane a tak naprawdę jakby były bogatsze to by było je na to stać. Fryzjer, kosmetyczna czy inne zabiegi kosztują. A co dopiero gdy kobieta jest płaska i musi zrobić operacje plastyczną aby powiększyć piersi to kwota jest większa niż 13 tys. Gdy nas stać wyglądamy od razu lepiej, jesteśmy bardziej szczęśliwi jak nigdy dotąd, popatrzcie na gwiazdy jak pod wpływem kasy wylaszczyli się.

Gość gość
małe cycki to nie dbanie o siebie :)

Gość gość
ale cycki są wazne ;PPP kazdy tutaj chce być swietym i pisze ze cycki to szczegol a na ulicy obgaduja ,,o deska szla,, znam takich typow bo mam kolezanke deske i slyszy rozne przykre rzeczy

Gość poziom0
nudna jesteś i leniwa bez pomysłu na życie popatrz nasze babcie 50 lat temu nie szukały sukienek w sklepach , same kombinowały jak fajnie wyglądać i potrafiły uszyć na maszynie do szycia sukienki ze szmatki , nie goliły vaginy, nie goliły nóg , wskakiwały w sukienki wg własnego pomysłu a faceci szaleli

Gość gość
pomijajac Twoje sugestie plastyczne:-D to ameryki nie odkryles bo do czego niby kasa nie jest potrzebna? Kasa sie liczy wszedzie i zawsze,bez kasy nie mozesz nic,mozesz sobie siedziec:-D

Gość gość
do goscia wyżej- nudny to jest twój mąż podczas seksu, pozdrów go i powiedz, że jest tamtej nocy ze mną słabo sie starał

Gość gość
za kasę można mieć nawet wary obciągary

Gość poziom0
jestem przeciwny aby kobiecie dać kasę na tak zwane 'upiększenie' sama powinna pokombinować, w jaki sposób kusić i się podobać

Gość gość
Ja nie mam dużo kasy a mimo to jestem zadbana :) Robię bardzo dużo maseczek na twarz , włosy , peeling , a wszytsko domowymi sposobami , przepisy znajduję w internecie. Dbam o figurę ćwicząc w domu , dużo spaceruje z psem , biegam. Staram się jeść zdrowo. Ciuchy wynajduje naprawdę fajne na bazarach , sklepach internetowych , wymianach , wyprzedażach.

Gość gość
zabiegi w gabinecie kosmetycznym wcale nie są bardzo drogie można sobie odłożyć żeby choć raz na miesiąc skorzystać