Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko nie chce jeść co zrobić

Polecane posty

Gość gość

witam co mam zrobić , bo moja niespełna 5 miesięczna córka zjada tylko 90ml mleka co 3-4 godzin czasem na wieczór nie chce wcale porcji , przesypia cała noc i je wtedy ok 5 rano . Nie mam na nią już sposobu , a z tego co wiem powinna jeść już 180ml. Dodam jeszcze , że probowałam już wszystkich rodzajów smoczków od najmniejszych dla wcześniaków do poziomu nr 2 , mleko rzadkie gęste . Nie wiem już co zrobić .

Gość gość
a jak z wagą, dobrze przybiera? dawno tak ma?

Gość gość
Załóż różowe uszy krolika i taką czerwona kulkę na nos - u mnie podziałało i mały ssał jak szalony.

Gość gość
Nie zabawiaj przy jedzeniu niech się skupi na piciu, ew włącz radio u mojego to pomagało. A dajesz coś innego niż mleko, jakieś soczki, herbatę? Jeśli tak to wstrzymaj się na jakiś czas

Gość tawredna
Moja córka nigdy nie wypija la więcej niż 150 ml, nawet teraz w wieku 19 miesięcy na raz wypija 150 i nie więcej. Jeśli dobrze przybiera na wadze i zaczyna juz jesc inne rzeczy to odpusc stres i cieszył się ze przesypia noc bo to luksus ;)

Gość gość
spokojnie moja córka miała tak samo jadła mniej ale częściej a 180 by wypijała ale chyba ok 4 razy w ciagu doby.Corka ma 9 miesięcy a pije max 150 ml 3 x dziennie, wiecej niz 150 na raz nigdy nie wypiła

Gość gość
Moja też mało je od urodzenia.Wychodziłam się po lekarzach,aż w końcu odpuściłam. Dobrze przybiera więc chyba to co je to wystarcza. Zjada jednorazowo ok 80-130 ml mleka. Na dobę wychodzi 550-600 ml.Ma 5 miesięcy