Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham chyba dwie kobiety na raz, co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza Ania, Gdy ją zobaczyłem od razu sie zakochałem. Jest piękna. Zaczeliśmy ze sobą pisać było idealnie. Pojawiła się Patrycja, też śliczna i się związałem z nią tamtą olewałem. Chociaż ciagle mi się podobała i to bardzo. Zerwałem z Patrycją i znowu kręciłem się koło Ani, nie miałem odwagi zagadać, ona mnie tak onieśmiela, ale dałem jej nadzieje, kręciliśmy ze sobą. Wtedy odezwała sie Patrycja olałem Anie i z nią jestem z znowu. Ale Ania ciągle mi się podoba z Patrycją jest mi dobrze, kocham ją, ale gdy tylko patrze na Anie, ona jest idealna. Sam nie wiem co robić :(

Gość gość
skoro 2 razy olałeś Anię to wcale Ci na niej nie zależy

Gość gość
2 razy olałem też Patrycje....

Gość gość
zwroc uwage jak piszesz z jedna zerwales a druga olales jak kochasz Patrycję to ta druga jest tylko zauroczeniem ktore przejdzie

Gość gość
Pierwsza Ania, Gdy ją zobaczyłem od razu sie zakochałem. Jest piękna. Zaczeliśmy ze sobą pisać było idealnie. Pojawiła się Patrycja, też śliczna i się związałem z nią (tamtą olewałem.)!! Chociaż ciagle mi się podobała i to bardzo. Zerwałem z Patrycją i znowu kręciłem się koło Ani, nie miałem odwagi zagadać, ona mnie tak onieśmiela, ale dałem jej nadzieje, kręciliśmy ze sobą. Wtedy odezwała sie Patrycja ''olałem Anie'' i z nią jestem z znowu. Ale Ania ciągle mi się podoba z Patrycją jest mi dobrze, kocham ją, ale gdy tylko patrze na Anie, ona jest idealna. Sam nie wiem co robić smutas.gif

Gość gość
kaziu przecie wiem ze wolisz pati kochasz ja zycze szczesia ania

Gość gość
przejdź na islam i ożeń się z oboma :classic_cool:

Gość chybamagda
jak wyzej

Gość gość
Ale zadna mi nie obciagala