Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka sukienka pasuje na ślub?

Polecane posty

Gość gość

Hej, wybieram się na ślub kościelny i wesele w czerwcu. Mam sukienkę bardzo podobną jak na zdjęciu - biała góra, czarny dół, z tym, że dół normalny, bez takich asymetrii, trochę przed kolano. Pytanie czy wypada iść w takiej sukience? http://i2.pinger.pl/pgr460/5b2776000...na-asymetr.jpg

Gość gość
Dlaczego nie. Elegancka, ładna. Jest OK. A czemu pytasz? Coś Ci nie pasuje?

Gość gość
szalu nie ma ale od biedy bedzie, jak na zakonczenie roku szkolnego

Gość gość
Nie wiem czy wypada iść w takiej sukience, czy nie jest za biała. Idę na ślub trochę od niechcenia, jako osoba towarzysząca, nikogo tam nie będę znać więc nie chcę też zwracać na siebie uwagi... :-) Mam jednak wątpliwości czy sukienka nie jest za mało elegancka. Z drugiej strony będzie koniec czerwca więc w sztywne, eleganckie suknie też nie ma co się ubierać. Pytanie czy nie za dużo bieli...

Gość gość
możesz iść, szału nie robi, ale może być

Gość gość
może ktoś coś jeszcze doda ? ta w grochy chyba lepsza

Gość gość
ta w grochy zdecydowanie nie, to nie jest sukienka na wesele. Pierwsza od biedy może być, ale wygląda tak biednie

Gość gość
Pierwsza jest OK. Możesz zaszaleć i dać jakieś kolorowy akcent (buty, pasek...) do niej, albo pozostać przy czerni i bieli, i powtórzyć to w kolczykach i torebce, tylko jakoś fajnie, np. torebka w czarno-biały geometryczny wzorek czy podobne kolczyki i bransoletka, coś takiego: www.dreamstime.com/stock-photography-black-white-earrings-big-stylish-round-background-image36239882 I już będzie ciekawiej :) A pasować IMHO pasuje, tego białego nie ma za dużo. Grochy nie, ta sukienka wygląda bardziej na taką na garden party .

Gość gość
Nie. I w ogóle gdzie są cycki?

Gość gość
Jak na zakończenie roku szkolnego.

Gość gość
Fajna. Ja mam podobny krój ale ma węższe ramiona i jest czarna ze srebrnymi ćwiekami . Do tego biały żakiet, koperówka i buty na płaskim obcasie do przebrania do tańca. I nie mam zamiaru się przejmować co sobie ktoś pomyśli.