Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezsilnaMagnolia

Mój facet nie ma ochoty na seks ze mna!

Polecane posty

Witam, Piszę tu ponieważ jesteśmy młodymi ludźmi tuż po 20-stce i nie stać nas na terapie. Jesteśmy w związku od niespełna 3 lat. 2lata mieszkamy razem, z moimi rodzicami. Przez pierwszy rok kochaliśmy się kilka razy dziennie, z czasem namiętność słabła. Nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby nie fakt, że od pół roku zrobiło się zupełnie nienormalnie. Seks był raz na tydzień i zwykle nie wychodził (erekcja słabła w trakcie stosunku). Mój partner nie wiedział dlaczego, bo przecież mnie bardzo kocha i podobam mu się wizualnie. Potem seks był raz na dwa tygodnie, obecnie nie uprawiamy go od miesiąca i już wiemy dlaczego. Mój facet przyznał się, że odczuwa chęć odbycia stosunku, ale jak pomyśli, że ze mną, to mu się odechciewa. Powiedział, że po prostu nie czuje do mnie już pożądania. Ale nadal mnie bardzo kocha i nie zdradzi mnie, bo ma nadzieje, że to się zmieni. Chce być ze mną. Ja również nie widzę świata po za nim. Nie stać nas na wyjazd, ani na terapie. Żyjemy z dnia na dzień. Nasze charaktery się różnią. Ja bym chciała, żeby była romantycznie i wszędzie nas było pełno. Chcę dzielić fajne chwile z nim. On raczej jest typem kanapowca. Ale rozumiemy się wzajemnie, mamy podobne poczucie humoru i nasza relacja jest czasem kumpelska. Mamy czas dla siebie, ale on nie umie się przemóc, ze względu na to, że zwykle nie ma erekcji, a jak się pojawi, to nie wielka. Nawet nie chce żebym go tam dotykała. Proszę błagalnie o pomoc, kochamy się i chcemy być ze sobą szczęśliwi jak najdłużej. Strasznie mi przykro, nie wiem jak sie zachować i co robić :( Pozdrawiam.

Gość gość
Może terapia by pomogła, ale jak facetowi nie staje na widok ciebie...trudna sprawa. Ciekaw czy mu by stanął z inna partnerką, jeśli tak...hmm, to zmien partnera poki jestesm młoda...chcesz całe życie ssie meczyć i bez seksu. Poa tym jak długo tak bez wytrzymasz.

Gość gość
Moze miec jakis zdrowotny defekt ale czuje wstyd i tego ńie ujawnia. Moze ktos na forum podpowie ci jakis test ???

Gość gość
Jak facet powiedział ci wprost, że go nie podniecasz, to przygotuj się na to że ten związek zbyt długo nie potrwa, tam gdzie nie ma seksu i namiętności, jest tylko przyzwyczajenie i przywiązanie, a na tym trwałej relacji się nie zbuduje, bo instynkty kiedyś wezmą górę i któreś z was odejdzie do kogoś innego.