Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suicide1111

cały czas myślę o samobójstwie

Polecane posty

Gość suicide1111

Witam, Mam 22 lata, jestem chłopakiem. Od pewnego czasu zaczęły się moje problemy, wykryto u mnie kręgozmyk i dyskopatie odcinka lędźwiowego, mam 2 lata studiów w plecy a w pracy koledzy wyzywają mnie od niepełnosprawnego na każdym kroku słyszę docinki Najgorsze w tym wszystkim jest to że studia zawaliłem przez to że siłownia stała się moim priorytetem - odmierzanie jedzenia, chodzenie wczesniej spac, trening , całkowicie zaniedbałęm szkołę i przy okazji rodzine - nie jeździłem na wieś do babci (teraz zmarła na raka płuc), kręgosłup też rozwaliłem sobie od ćwiczeń na siłowni, miesiąc temu nałkałem się apapu i zapiłem wódką ale kuzyn zadzwonił do mojego taty - ten przyjechał w samochodzie straciłem przytomnosc, zawiozł mnie do szpitala, tam mnie odratowali, cały czas myślę o śmierci przez swoją głupotę (siłownia) zmarnowałem 2 lata studiów, zdrowie i zaniedbałem rodzinę, nie wiem czy się pozbieram

Gość gość
- po studiach i tak nie ma teraz pracy - są bardziej chorzy od Ciebie i żyją - dobrze że jesteś niepełnosprawny, bo teraz tylko student i niepelnosprawny ma szansę na pracę - debilizm brać apap i popijac alkoholem, zniszczysz sobie watrabe i bedziesz jeszcze wieksza kaleką niz jestes....

Gość suicide1111
myślicie że dam radę? wiem że głupie pytania zadaję ale potrzebuję wsparcia:(( może i moje problemy nie są największe ale chyba nie rozumiecie do końca.. mógłbym ich uniknąć gdybym nie nakręcił się tak na tą siłownię i chyba to mnie najbardziej dobija ;(