Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Uwielbiam miec beke z kafeterianek

Polecane posty

Od kilku miesięcy co jakiś czas wklejam tu zdjęcia różnych facetów-metali z facebooka i pytam czy sa przystojni :classic_cool: albo grupek metalowców na grupowych zdjęciach przed koncertem. Zwykle kafeterianki zupełnie nie wiedzą czemu faceci na zdjeciach smią być tak niemodnie ubrani i czemu mają długie włosy :classic_cool: Np to wklejone przeze jakoś "gośc" zdjęcie: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/s720x720/10380773_741117302605077_8080778707264262118_n.jpg zostało skomentowane przez jakąś kafeterianke "paskudny. te długie włosy, moda z epoki dzieci kwiatów. Poracha totalna" :D :D :D :D JAK MOZNA METALA NAZWAĆ "DZIECKIEM KWIATEM"? :D :D :D :D :D skąd te kafeterianki sie urwały, kopalnia beki normalnie :) Myslałam zawsze że subkultura metalowa jest bardziej powszechnie kojazona, a tu sie okazuje, ze kafeterianki myślą że faceci z długimi włosami to hipisi, tak jakby były jakies lata 60 :D

Gość gość
Nie kafeterianki, tylko jeden babol ;)

Gość gość
Niektórzy ludzie się MYJĄ i podobają im się ludzie UMYCI, ale co ty kasiu możesz o tym wiedzieć....

Niby masz teraz tą zaciemnioną twarzyczkę zamiast tych 3 białych symboli jak reszta co oznacza, że ustawiłaś awatar, wychodzi na to, że jeszcze się nie zaktualizował. Weź byle jakie inne zdjęcie i spróbuj zmienić.

"Niektórzy ludzie się MYJĄ i podobają im się ludzie UMYCI, ale co ty kasiu możesz o tym wiedzieć.." Ale ja wiem, że wam sie długowłosi nie podobają, tylko mam ogólną beke z tego ze tak dziwnie reagujecie na "metali" na zdjęciach jakbyście nigdy czegoś takiego nie widziały, to zdziwko i mylenie z hipisami :D i dlaczego uważasz że koleś z zdjęcia którego nie znasz sie nie myje? Broken, ale ty nie masz żadnego avatara, ani w profilu, ani normalne. :-o "Zdjęcie ok, tylko dlaczego ma on taki dziwny wyraz twarzy ? " Nie wiem, nie znam go, to znajomy od znajomej od znajomego od znajomej od znajomego od znajomego którego znalazłam na fb przypadkiem znudzona włazac ludziom na profile jakie mają w znajomych :classic_cool:

Gość gość
widocznie masz niewyjściową mordę

Gość gość
Kaśka- ale tak poważnie, czemu on ma na tym zdjęciu minę jakby właśnie przeczytał wpisy Faceta 23?

nie, klikam w dobry, widzę, że są dwa i pojawia mi się zmieniony awatar, natomiast nie pojawia mi się u góry przy nicku

Gość gość
a ja nie mam avatara :(

Gość gość
Ja mam inne pytanie - jak się zalogowaliście? :D

Gość albin drut vel pręt
Braki w wiedzy u kobiet, szczególnie tych nowoczesnych i z wielkich miast, są przerażające i zdumiewające. Niech za przykład posłuży Kazia Szczuka, niebożątko zafajdane, która to pomyliła Rooseveltów, Franklina z Theodorem. Jak widzisz sprytny smyku, nieuctwo wśród kobiet, szczególnie z formalnym wyższym wykształceniem, jest porażające.

żeby avatar działał, musisz załozyc temat o tytule "Przyznaje sie że jestem żenującą kretynka :) " na dyskusji ogólnej:) a w nim musisz podać numer i hasło do swojego konta w banku żeby kafeteria mogła pobrac od ciebie opłate za aktywacje avatara :)

Gość gość
taaa...dzięki za odpowiedź :/

Gość gość
no właśnie nie mogę...no trudno, zostaję na gościu