Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzyska sukienka od teściowej

Polecane posty

Gość gość

Dostałam tragiczną sukienkę od teściowej. Bardzo babciną, w ogóle mi się nie podoba. Z teściową się bardzo lubimy i ona daje mi co jakiś czas jakieś prezenty ale ta sukienka jest tak tragiczna.... Co mam w tej sytuacji zrobić nosić ją w odwiedziny do teściowej (najwyżej się podrodze spale ze wstydu) czy w ogole jej nie ubierać?

Gość gość
odnawiam

Gość gość
Może przerób ją jakoś , dodaj dodatki cokolwiek, aby ją bardziej ubogacić jeżeli się da ;D

Gość gość
Nie da sie :( ona jest już za bardzo ubogacona....

Gość gość
Aham.. Daj zdjęcie to może coś wykombinujemy ;D Jeżeli jest aż tak tragiczna i nie da rady ją przerobić to faktycznie jedynie pozostało ci chodzić w niej tylko do teściowej :)

Gość gość
Nie noś, co za pomysł, żeby zakładać szkaradzieństwo? Trzeba było od razu powiedzieć, ze dziękujesz ale jest nie w twoim guście, może dałoby się wymienić na coś sensownego?

Gość gość
Jeju, powiedz teściowej, że ostatnio byłaś w tej sukience u tej i u tamtej koleżanki, powiedz, że jest ok, że ktoś tam pochwalił, ale w sumie mogła by być trochę więcej taka, trochę mniej taka I TYLE. Nie noś nigdzie jak Ci nie odpowiada, ale daj do zrozumienia co Ci nie pasuje.

Gość poziom0
powiedz teściowej, że ostatnio widziałaś stracha na wróble na polu i był bardzo zziębnięty i zakatarzony, co chwilę kichał na wróble więc ubrałaś stracha na wróble w tę kieckę i jego stan się poprawił , przestał kichać

Gość gość
Ta sukienka jedynie na stach na wróble się nadaje. Nie miałam serca powiedziec teściowej, że mi się nie podoba. Miała paragon i mogła wymienić ją ale była taka zadowolona, że udało jej się taką kupić. Wypytywała się jakie kolory lubie, mówiłam, że latem to jasne, beze, brązy- bo mam ciemną karnacje. A suknia jest taka szaro brązowo beżowo- nijaka do tego w białe małe kropki, pełno koronek i innych pierdołek jest dużo za kolana, wyglądam jak babcia w niej. Teściowa jest już po 60... ja czasami nosze dłuższe suknie ale takie typowo młodzieżowe w jakieś azteckie wzory, bądź jednokolorowe (mięta, perłowy) Teść ostatnio po mnie przyjechał bo mieliśmy jechać do teściów na grilla, chciałam ją ubrać bo nikt by mnie w niej nie widział ale akurat byłam świeżo po fryzjerze i chciałam ładnie wyglądać.

Gość gość
Jestes bardzo głupią i pustą baba... teściowa kupuje prezenty to źle. Szkoda ze nie trafilas na teściową ktora by cie nienawidxila, moze wtedy bys zmadrzala glupia stara krowo

Gość gość
Nie mówie, że źle i nic złego nie pisze na teściową. Jak pisałam wyżej my się bardzo lubimy, jest dla mnie jak matka i nie wiem czy się poświęcić i iść do niej w tej sukience, żeby sprawić jej przyjemność. Ta sukienka jest naprawdę tragiczna, jak dla babci.

Gość gość
dobrze jej złotko napisałaś :) ona potrzebuje solidnego kopa od teściowej zamiast prezentów

Gość gość
Nie rozumiem Was dziewczyny. Pisze zupełnie anonimowo na forum. Nie piszę nic złego na teściową. Wręcz przeciwnie chwalę ja a Wy takie durne komentarze dajecie....Takie mądre jesteście to wyśle Wam tą sukienkę i same się w niej po mieście przejdziecie.

Gość gość
Autorko , ja cie rozumiem, bo moja tesciowa (tez kobieta po 60tce) tez czasem robila mi ubraniowe-butowe prezenty i nie mialam serca odmowic , wiem, ze robila to w dobrej wierze i w ogole, choc w wiekszosci przypadku te rzeczy naprawde byly po prostu okropne :( jakis jasnobrazowy plaszcz z futrem (nie znosze futra) taki jak nosza babki po 70tce, czerwone buty z niebieskim wzorkiem na koturnie(nie znosze koturn,nigdy nie nosze)... Ale ona taka szczesliwa byla,ze rozmiar wlasciwy wybrala itd.. a ja nie wiedzialam, jak te ubrania nosic :O ostatecznie przez meza powiedzielismy jej,ze juz mam wiele ciuchow i zeby nie kupowala wiecej i od paru miesiecy jest spokoj..