Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bolka76

Przeprowadzka daleko...

Polecane posty

Witajcie... Chciałabym się was poradzić... mój mężczyzna dostał pracę w Hiszpanii i obecnie jesteśmy w trakcie poszukiwania domu do kupienia... jest mi ciężko bo boję się że nie dam sobie rady z barierą językową... oglądam te wszystkie hacjendy na Iberia home i z jednej strony cieszę się na wyprowadzkę bo przecież pogoda piekna i piasek i wręcz idealnie... mam przyjaciółkę hiszpankę ( rozmawiamy tylko po angielsku) i ona mi opowiada że życie tam jest prostsze niż w Polsce... ale boję się że będe tęsknić... mieszka któraś z was za granicą? Jaką pracę tam znalazłyście? Macie do polecenia jeszcze jakąś stronę z hiszpańskimi domami do zakupu czy ta co znalazłam jest najlepsza?

Gość jemmakaron
Witam! Mogę Ci polecić tą stronę Iberia Home- moi znajomi kupowali dom i teraz tam mieszkają :) oczywiście warto sprawdzić inne możliwości np. zakup mieszkania już w Hiszpanii albo przez strone Hiszpańską :) ale jeżeli zależy Ci na tym aby wszystko było jasne i klarowne to jak najbardziej po polsku :)

Przejrzałam jeszcze kilka ofert innych pośredników z Polski, ale ostatecznie zostałam przy Iberia Home - poczytałam w internecie, że jako jedyni wystawiają aktualne i prawdziwe oferty a nie sztuczne oferty ładnych domów, które mają tylko naciągnąć klientów na podróż, którzy później "i tak już coś kupią". Poza tym bardzo miła i pomocna obsługa :)

Gość gość
Ja za pośrednictwem Iberii zakupiłem dom w Hiszpanii i jestem bardzo z niego zadowolony. Potwierdzam to co napisała koleżanka - same rzeczywiste oferty, żadnej ściemy!

Gość gość
Ja z kolei wynajmowałem domek przez Iberie, na przedmieściach barcelony :D Pewnie wyszło drożej niż gdybym poszukał samodzielnie, ale za to opis był w 100% zgodny ze stanem faktycznym, więc nie żałuje :)

Gość aston kutcher
Ja też kiedyś miałem zakupić coś za pośrednictwem Iberii, nawet poleciałem obejrzeć proponowany dom, ostatecznie jednak względy osobiste zadecydowały o pozostaniu w Polsce.

Gość gość
Iberia specjalizuje się w pośrednictwie zakupu nieruchomości właśnie w Hiszpanii, myślę więc, że to rozsądny wybór :)

Gość gośćAnnka
Nie jest to na pewno prosta decyzja, ale myślę że najlepiej usiąść we dwoje i rozważyć wszystkie za i przeciw, niech to będzie wzajemna słusznie podjęta decyzja.

Gość Surmon
Ja za pośrednictwem Iberii wynajmowałem dom na okres Erasmusa, może to nie to samo co kupno ale zastrzeżeń nie miałem.

Gość Suzankaa
Hah, teraz ceny mieszkań w Hiszpanii są naprawdę względnie niskie, a ja zawsze marzyłam o domku na południu espani... ale wciąż nieco za drogo dla mnie :(