Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewiem co mi jest :D

Polecane posty

Gość gość

Heja :D A więc (proszę nie uważajcie mnie za dziwaka) Od kilku lat, mam takie jakby 'wizje' w głowie jak się nad czymś głęboko myśle, lub gdy mam sny. I te oto 'wizje' jakby stają się naprawdę - jakbym mógł widzieć przyszłość.. i teraz myślicie; do psychiatryka ciebie trzeba.. sam tak myślałem ale to kto mi uwierzy? To nie jest deja vu - sam nie wiem co to jest :( i to mnie straszy.. Na przykład dziś to takie banalne będzie ale, tydzień temu na przykład miałam sen o tym że z rodzicami będę ciasto piekł i moja mama będzie mi pomagać a tato będzie się na żarty bił z młodszym bratem.. i to właśnie się stało; dzisiaj ok. 2 godziny temu. Wiem wiem brzmi szalono ale nie wiem co mi dolega. . Help?

Gość gość
Masz bardzo przewidywalne życie?

Gość lorrrine
U mnie w szkole kiedyś było zastępstwo wypisane za fizyczkę, a mi się przyśniło, że to błąd i fizyczna jednak przyjdzie. I faktycznie, tak sie stało, okazało się, że sekretariat się pomylił. A do tej pory nie zdarzały się takie pomyłki więc tym dziwniejsze. W życiu nie wszystko spada się zrozumieć :) myślę, że niepotrzebnie tak się przejmujesz, ale co cię w tym straszy? Boisz się że kiedyś przyśniło ci się coś złego i się spełni?

Gość gość
Ale przecież przewidywanie przyszłości jesy niemożliwe ;(

Gość gość
Haha, każdemu się śnią koszmary; ze będziemy mieli wypadek samochodowy albo że ktoś nas postrzeli :D Nie złych wizji niemam tylko takie.. rodzinne i banalne Czyli wiem co się stanie jakby w przyszłości: kłótnia, jakie rodzice ubrania nałozą itp.. takiej fajnej wizji nie miałem żeby na przykład mi się przyśniły numery najbliższego lotto :D

Gość gość
Witaj. Ja tak miałam parę lat temu łapałam się nad tym że tas ytauacja kiedyś była i wtedy przypominalo mi się żę tak naprawdę brało się to z proroczych snów (ponieważ bardzo lubię pamiętać co mi się śniło), do niczego złego to nie prowadzi, takie sytuacje jeszcze czasem mi się zdarzają, po prostu jesteś dość wrażliwy i tyle ale nie martw się nie jest to tak jak w tym filmie, w tym horrorku - he he, p orpstu czasem ci się to zdarzy i będziesz wtedy miał inne odczucia ale nic tak naprawdę się z tym nie wiąrze, ja się cieszę że to odkryłam w sobie bo nauka podaje żę bierze się to z powolniejszego rejestrowania treści w penych sytaucjach, ja jednak wiem żę bierze się to z proroczych snów i nikt mi tego nie wmówi że jest inaczej ponieważ każdy mój sen co rano dokłądnie pamiętam - pozdrawiam.

Gość gość
Prorocze sny? :o

Gość Borys Polewoj
wroc jak bedziesz wiedzial :classic_cool:

Gość gość
Eh niestety nie wiem :( i to mnie dziwi :D Ale nikt czegoś takiego nie miał? Może pójdę na MRI skan mózgu.. ;p może coś tam sie dzieje ;)