Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Romantyk II

Podobają mi się kościste, wychudzone kobiety

Polecane posty

Gość gość
jak zobaczylam to zdjecie z trzeba babkami smiech mnie wzial:D to dla was chude kobiety? powaznie wy niby faceci? :D dla mnie one maja normalne ciala moze troche nadwagi nawet bym powiedziala, ta po prawej ma gruby brzuch wg mnie, ta w srodku szerokie biodra, bo duza tylek, to widac, za duzo tluszczu nie na udach a na d***e na bokach, chyba faceci maja innej spojrzenie i co innego dla nich jest udem a dupa, ale ok:D ta po lewej tez nie ma plaskiego brzucha, w srodku wg mnie ok, ale zeby one chude byly to nie powiedzialabym:D:D:D kosciste? no bez jaj, gdzie wy kosci widzicie? to dla was lochy to normalne kobiety pewnie:D

Gość gość
wklejcie moze zdjecie szczuplej wg was kobiety:D

Gość gość
patrzcie na te sylwetki - http://segritta.pl/chuda-normalna-gruba-czyli-jaka/ dla mnie 1 jest szczupla a nie anoreksja, nie wystaja jej zadne kosci, 2 - normalna, 3- wg mnie ma juz nadwage na brzuchu, a 4 - duza nadwaga, 5- otyla, 6 - locha a jak wy faceci uwazacie???

Gość gość
To się nazywa bycie szczupłym z kobiecymi kształtami.

Gość gość
to tylko rysunek komputerowy, w praktyce 1 miałaby wystające kości.

Gość gość
to jest koscista, wychudzona kobieta ->> http://pytamy.pl/title,czy-twoim-zdaniem-anoreksja-to-choroba-umyslowa,page,3,sondaz.html?smclgnzlticaid=512d31 powaznie takie kobiety wam sie podobaja?

Gość gość
"dla mnie one maja normalne ciala moze troche nadwagi nawet bym powiedziala, ta po prawej ma gruby brzuch wg mnie, ta w srodku szerokie biodra, bo duza tylek, to widac, za duzo tluszczu nie na udach a na d***e na bokach, chyba faceci maja innej spojrzenie" X Albo jesteś ślepa albo bardzo zakompleksiona. Te dziewczyny są super, zwłaszcza ta w środku - wysoka, widać że wysportowana, spore cycki. Chuderlaki z płaską klatą, tyłkiem i udami jak mały chlopiec to raczej seksowne nigdy nie będą. Osobiście wolę, jak dziewczyna waży ciut więcej i ma pełny biust i fajną pupę, na chudych nawet nie ma gdzie oka zawiesić.

Gość gość
kościste są obleśne i aseksualne, najgorsze są płaskie tyłki i brak cycków, tylko kryptopedał na to poleci

Gość gość
Ta laska w środku jest boska... z chudą i kościstą nie można uprawiać hiszpana, bez sensu

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość Krzyś BoSuck i jego orzeł
LOL przecież jest w PIP takich w Krainie Gimbazji na przykład. Również w liceum. Na ulicy takie jak Salma Hayek, już nie mówię o grubszych to mega rzadkość. Żyjesz w kraju gdzie przeciętna kobiera wygląda jak skrzyżowanie bociana, który przyfrunął wyposzczony z długiej podróży z japońską nastolatką. Już dawno powienieneś mieć żonę i dzieci melepeto. Rusz doopsko bo przyrost ujemny...

Prawda jest taka, ze na ulicach mało jest pięknych kobiet. Są kobiety pięknie zrobione, ale nie ma w nich naturalnego piekna. Naturalnej, gładkiej nieskazitelnej cery, regularnych rysów twarzy, pięknych, naturalnych mocnych włosów.