Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w dołku kłopoty finansowe

Polecane posty

Gość gość

mam mega problem. Może ktoś coś doradzi co mogę zrobić? dostałam wezwanie z us i okazało się ze mam do zapłaty 900 zł. I okazało się ze to za niezaplacony OC dawnego auta. Wyszło szydło z worka bo kilka lat temu sprzedalismy auto teściowej. Ale to był nasz ogromny błąd bo sprzedalismy je bez umowy, na tzw gębę. Formalnie było na nas. teściowej nie zapłacili OC i teraz mamy do zapłaty 1800 zł z czego 900 nam sciagneli ze zwrotu podatku. Liczyłam na ten zwrot bo aktualnie mamy ciężką sytuację finansową. ja zarabiam najniższą krajową, mąż dopiero zaczął nową pracę bo się zwolnił od niewypłacalnego pracodawcy i lipa. mamy dzieci, wydatki... co zrobić w tej sytuacji

Gość gość
idź na zakupy jakieś butki sukienki, biżuteria to zawsze poprawia humor nie bedziesz miała doła

Gość gość
bardzo proszę o jakieś rady. teściowa mi nieda na tą ratę, sama niema... czy pakować się w kredyt?

Gość gość
niech rozlozo ci dlug na raty

Gość gość
a ile tak potrzebujesz? jakiej sumy?

Gość gość
900 zł razem 1300 zł... to cała moja wypłata. facet nie rozliczy mi tego na raty

Gość gość
zabierz teściom samochód i sprzedaj skoro formalnie jest wasz

Gość gość
też mam problem. Miałam dwie prace. Jedna straciłam :'( odchodzi mi 2500 zł . Mogę zacząć nową, ale daleko. Nie pasują mi dojazdy i chiujowe " koleżanki" . Siedzę i myślę

Gość gość
Chociaż starałem się, to nigdy pieniądze się mnie nie trzymały. Nigdy nie miałem poważniejszych problemów z finansami typu jakieś długi ale też nigdy nie miałem przy sobie większej gotówki. Musiałem coś z tym zrobić , bo chociaż wiem że pieniadze nie są w życiu najważniejsze, to życie bez nich zaczęło mnie już denerwować. Zacząłem od zamówienia rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Powoli, krok po kroku moje finanse się polepszały, niedługo po odprawieniu otrzymałem ciekawą propozycję wejścia w biznes który mógł przynieść dobre pieniądze. Postanowiłem zaryzykować, a efekty przerosły moje oczekiwania. Zarabiam teraz całkiem niezłe pieniądze, sporo powyżej średniej krajowej. I mam dużo pomysłów na to żeby było jeszcze lepiej.