Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawewnatrz

ojciec mojego dziecka wciąga amfetamine

Polecane posty

Gość samotnawewnatrz

4lata temu poznałam chłopaka . na poczatku wszystko było pięknie . jednak dzis to jeden wielki koszmar . zawsze gdy ktos kiedys wspominal o narkotykach on juz z gór sie zarzekał " nigdy tego g*wna nierusze" dlatego nigdy bym go niepodejrzewala. po pół roku zwiazku zaszłam w ciąże (podobno zaplanował dziecko ), wtedy wszytsko sie zminiło . zaczeły sie jego imprezy , powroty rankiem , widział jak cierpie z tego powodu , zawsze konczylo sie tak samo , jego płacz , pzreprosiny i wyznawanie miłosci jak to bardzo mnie kocha i niepotrafił by beze mnie zyc . usłyszałam gdzies ze wciąga to g*owno ale poczatkowo niechcialam w to wierzyc , pożniej zaczełam podejrzewac po jego zachowaniu aż kiedys zalazlam pusty worek po dzialce.nierobił tego często (2razy w miesiacu ) przynajmniej tyle zauwazyłam . cała sytuacja uspokoila sie w kilka miesiecy po narodzinach syna. , myslalam ze udalo mi sie z tego wyciagnąc go ale nasz syn ma dzis 3lata . przez te 3lata tez sie zdazalo ale bardzo zadnko, kilka razy w roku.dowiedzialam sie ze kilka dni temu znowu wciągał 2razy w ciągu tygodnia ale, -przyznal mi sie do tego tłumacząc ze mial za darmo . a najgorsze jest k*wa to ze przyzekal na zycie syna ze nigdy tego nie ruszy . a tu znowu . mma juz tego dosyć , niewytrzymuje juz , tu niechodzi tylko o cpanie ale i calosc jego zachowania . nigdy niema czasu dla syna , zawsze od tego prubuje sie wykrecic , przez cale 3lata nigdy niewstał do niego noca kiedy sie budzil ( gdzie budzil sie pokilkanascie razy - wiem ze ma to cos wspolnego ze stresem jaki pzrechodzilam w ciazy ) mimo ze wiedzial ze jestem juz wyczerpana do granic mozliwosci , notorycznie kłamie w najbłachszych sytuacjach , dopiero gdy stawiam go w kropce i przedstawiam wiele faktów o których wiem -dopiero wtedy sie przyznaje . jest porywczy , czesto odzywa sie do mnie z brakiem szacunku , za chwile przeprasza a jednoczesnie wyznaje jak to bardzo mnie kocha , ze nikogo juz by tak niepokochal , ze gdybym go zostawila to by sie zabil , albo gdyby zobaczyl mnie z innym to i jemu by cos zrobil . niewytrzymuje juz , niewiem co mam robic , dla mnie wazne jest dobro dziecka , boje sie o jego reakcje gdybysmy sie rozstali , ale ja juz niemam siły na ten zwiazek , niszczy mnie on , stres i nerwy zabijają mnie od środka . prosze powiedzcie czy ktos byl w podobnym przypadku i wszystko jakos wyszlo na prostą ? czasem mam taką nadzieje , ale czasem po tylu rozczarowaniach wiem ze juz zawsze historia bedzie konczyc sie tak samo , jego placz , przeprosiny i znowu bede udawac ze wszytsko jest dobrze .

Gość gość
I myślisz,że to się zmieni ? Nie ,nie zmieni...Bo jemu się to bardzo podoba i wie,że Tobą manipuluje.Wie ,że przegina i dlatego Cię szantażuje ( zabije się ...ha ha ha ) ...Jeżeli Masz gdzie uciekaj z dzieckiem bo brniesz dziewczyno w bagno ...niedługo Będziesz tak zmęczona życiem i zrezygnowana,że dasz się namówić -tylko raz dla spróbowania ...i to będzie początek końca ...a Masz dla kogo żyć....

Gość samotnawewnatrz
ja wiem ze nigdy tego scie*rwa nierusze , bo widze co to robi z zyciem innych , choc raz mi to sugerował .. wiem ze ucieczka spoglądajac okiem innych byłaby najlepszym rozwiązaniem , tylko chcialabym go jakos z tego wyciągnąć , jednak rzeczywiscie niemam już tyle siły by dłuzej walczyc o ten zwiazek , wiem ze niszczy mnie to i zabija od wewnatrz . glowe mam juz pelną , policja , sądy , prokuratury jego wrogowie , długi , to juz wsumie mamy wszystko za sobą , ale nie da sie o tym zapomniec , tylko te dragiii i jego zachowanie tym spowodowane , ale te wszystkie nerwy jakie dotąd mnie spotykały , sprawi ze niemam juz wiecej wiary by z tym walczyc . ..