Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, żeby dwu letnie dziecko mogło chodzic na zajęcia sportowe ?

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka ma dwu letniego syna. Od zawsze piłki to jego miłość, zapisali go na zajęcia piłki nożnej, ponoć mały umie cały dzień spędzać w ogrodzie i grać. Czy to możliwe, że takie dziecko może zacząć chodzić na zajęcia piłki nożnej ?

Gość gość
a dlaczego miałoby to być niemożliwe??

Gość gość
Na stale mieszkają za granicą. Mały ma dwie małe bramki, dużo piłek, , korki, strój małego piłkarza.

Gość gość
Bo dziecko jest jeszcze małe. U jej męża w rodzinie każdy facet miał lub ma związek ze sportem. Jego Tato odniósł największy sukces. Może mały patrząc na tatę naśladuje go ?

Gość gość
ale nie rozumiem pytania. ja zapisalam moja corke na zajecia z gimnastyki jak miala 1.5 roku a od 3 rz chodzi na nauke plywania. Teraz ma 4 i plywa sama bez motylkow na glebokiej wodzie. Nie widze nic dziwnego w sporcie dla dzieci tym bardziej, ze sama trenowalam siatke od 9 rz a potem poszlam na AWF

Gość gość
moja corka chodzi na zajecia ruchowe - takie ogolne - odkad skonczyla 1,5 roku, a na basen od 6 miesiaca. mieszkamy zagranica.

Gość gość
Mój syn ma 7,lat i nigdy nie chciałabym żeby cały dzień kopał piłkę - dla mnie to sensu nie ma, a na basen nie jeździmy. Raz pojechaliśmy z kuzynką wtedy jej syn roku nie miał. Ja z synem i mężem siedziałam w jakuzzi, a oni pływali z tym malutkim dzieckiem

Gość gość
bo twój syn to na bank spaślak i tobie się to podoba. Mój syn ma 1,5 roku z chęcią bym go zapisała na zajęcia sportowe już, z dziećmi w jego wieku, ale tak: basen co chwila zamknięty bo gronkowiec, a piłka nożna dopiero od 4 rż. Innych zajęć dla dzieci nie ma, miasto małe, a nie stać mnie aby jeździć 40-50 km (w jedną stronę) na jakieś zajęcia

Gość gość
Powiedzcie mi przecież korki do piłki nożnej są drogie, a on ma 3 pary, po co takiemu dziecku przecież zaraz urośnie mu noga? Kilka strojów po co ? Jakby zwykły dres nie wystarczył. Ubiera go w nike i takie markowe rzeczy przecież to jest drogie i dziecko i tak wyrośnie

Gość gość
Ja swoich też ubieram i co? Stać mnie to kupuję, a jak wyrosną oddaję mniej zamożnej koleżance dla jej synków.

Gość gość
Przecież to nie zawodowy piłkarz. 2 latkowi wystarczy wystarczy zwykły dres do biegania i zwykle buty. Mam rację ?

Gość gość
Wystarczy ale nie każdy chce albo musi oszczędzać na dziecku.

Gość gość
z twojej kieszeni to kupują? nie to wyjazd do pracy wtedy ciebie tez będzie stać, po drugie ja siedziałam trochę za granica i za granica markowe ciuchy NIE SA drogie!!!! Tylko w PL zarabiają, mój syn ma wiele firmówek stąd. A ciebie zazdrość zżera-idź i zarób też dziecko ŁADNIE ubierzesz a nie pewnie ma z taniego lumpeksu śmierdzące ciuchy... (jak dla mnie lumpeks to nie wstyd ale lumpeks a lumpeks ze śmierdzącymi rzeczami to różnica, u mnie jeden taki był myślała że ludziom wciśnie)

Gość gość
Najpierw przeszkada ci kiecka na wesele a teraz korki. Idz sie palnij w leb z tymi glupimi prowokacjami:o

Gość gość
13.23 Ja bym nie powiedziala, ze za granica markowe ciuchy nie sa drogie. Owszem, czesciej zdarzaja sie wyprzedaze i obnizki, ale jakos specjalnie tanio nie jest. Sama mam dwoch pilkarzy i koszt ubrania kazdego z nich (stroj, bielizna termiczna, getry, kurtki, korki, halowki, ochraniacze etc), to jakies 150 funtow. I nie jest to wydatek raz do roku, ale czesciej, bo przy treningach 3 razy w tygodniu wszystko szybko sie niszczy i zuzywa.

Gość gość
13.23 Pisze na raty, bo uznaje za spam. Same treningi i mecze, zarowno na miejscu jak i wyjazdowe, tez kosztuja, nie ma nic za darmo.