Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne spotkanie z facetem

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj spotkałam sie z kolega po raz 4 lub 5. Pojechaliśmy do niego posiedziec. Facet ma 25 lat. Weszlam na jego komputer a tam zdjęcia jego byłych dziewczyn... A najgorsze i najbardziej zaskakujące był jeden folder o nazwie "dziewczynki" a w tym folderze kobiety prawie nagie i nie wiem czy bardziej nagie bo tam nie weszlam, widziałam tylko trochę... Chciałam zapytać co to jest ale nie wypadało. Czy ten fecet jest normalny??

Gość gość
ja bym sobie dala z nim spokoj, choć niby to podobno normalne, że teraz każdy facet ogląda po\rnusy i gole baby, ale mnie by obrzydzal sam fakt trzymania czegos takiego na samym wierzchu, tak że nawet ty to latwo znalazlas... i zdjecia bylych dziewczyn, to z iloma ten ru\chacz juz spal? 25 lat i ile juz szmat zaliczyl? masakra. Uwazaj na choroby weneryczne i swoje zdrowie, to jest najwazniejsze.

Gość gość
ja bym tak pochopnie nie osadzala czlowieka ale sprawe wybadala bo moze faktycznie cos jest na rzeczy i lepiej uwarzac ale np moj brat tez ma zdjecia na kompie swoich bylych, listy od nich czy jakies stare rzeczy po nich np szczotka. ma rowniez foldery nagich dziewczyn ale to o iczym nie swiadczy bo z kazda dziewczyna z ktora byl traktowal je dobrze i nie zdradzal takze nie panikuj tylko przyjzyj sie tej sprawie dokladniej.

Gość gość
Miał 2 dziewczyny i trzyma ich foldery że zdjęciami zupełnie nie wiem po co... Ten folder z kobietami mnie zaskoczył. Dziwny fecet. Żali mi sie nawet ile na jego poduszcze było łez wyplakanych bo każda go zostawiła. I ciągle mówi że on jest uczuciowy porządny, facet z dobrym sercem. Itd. ciągle też gada o żonie, że chciałby mieć itd

Gość gość
Jak mam przyjzec sie tej sprawie dokładnie? Zapytać sie po co ma te zdjęcia?

Gość gość
mnie jakoś obrzydza trzymanie na kompie zdjęć gołych ku\\re\wek i jeszcze robienie z siebie romantyka... z tego co zauważyłam to każdy taki romantyk to tak naprawdę zwykły ru\chacz.

Gość gość
Mnie też obrzydza i dziwi sam fakt że taki folder że zdjęciami lasek trzyma sobie na kompie. Dostęp do internetu ma więc mógłby sobie szukać na stronie internetowej takich zdjęć jak by chciał sobie poogladac. Tego też nie rozumiem. Ale czy wypada mu powiedzieć co o tym myślę