Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 29 lat i nie bede miec dzieci bo mnie nigdy nie bedzie stac

Polecane posty

Gość gość

sa tu osoby w podobnej lub identycznej sytuacji?

Gość gość
no dziecko to nie tak wydatek chyba, żeby trzeba było na nie stać, przynajmniej jedno.

Gość gość
My mamy 35 i 40 i ostatnie 8 lat pracujemy na zleceniach, więc podobnie

Gość gość
ja niedlugo skoncze 30 lat i tez nie planuje dzieci, nie stac mnie, nie mam męża. Jak zajdę to niestety bede musiala usunąć. Ale napiszę wam że i tak nie chcę miec dzieci, jakos nigdy tego nie czulam, nie widzę siebie w roli matki... może jakbym byla bogata to bym zechciala miec dzieci i to nawet kilkoro, ale w takiej sytuacji jak jestem to nawet nie ma sensu o tym myslec, nie stac mnie nawet na dentyste, wiec co tu myslec o dziecku.

Gość gość
Ja tak samo i nie mieszkam w Polasce. Nie stac mnie i pewnie nigdy nie bedzie na wlasne mieszkanie/dom, na zycie na dosc dobrym poziomie, na wakacje, dobre ubrania, sprzety, lekarza... Nie chce by moje dziecko zylo tak jak ja, rodzice byli b.biedni: nigdy nie bylam na zadnych wakacjach, na zadnej wycieczce, nie mialam nowych ubran, zabawek, zadnych dodatkowych lekcji, nie bylo ich stac na to bym mogla studiowac, dziekuje, nie chce takiej wegetacji dla mojego potomstwa, a poki co to sama klepie biede i to sie raczej wnet nie zmieni, bo jest ,ega ciezko ogolnie i z praca i ze wszystkim. Wiem, ze najwazniejsza jest milosc, ale sama miloscia dziecka nie nakarmie, nie wyszkole, nie ubiore, nie wylecze gdyby chorowalo itd.itp.