Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepiej czuje sie bez makijazu a Wy?

Polecane posty

Gość gość

Lubie o siebie dbac. Mam ladna cere dzieki leczeniu dermatologicznemu. Jedyne co robie z twarza to regukuje brwi. A tak to zero makijazu;) Jak jest u Was?

Pewnie masz ciemną oprawę oczu, więc nie musisz się malować. Blondyna jak nie domaluje brwi i rzęs, wygląda jak "idź stąd i nie wracaj". :D

Gość gość
ja mam bardzo dziwne rysy, bez makijażu wyglądam jak sierotka-marysia. Nie czuję się źle bez niego, ale wolę mieć oczy pokreślone.

Gość gość
no...i do tego blada skóra ma swoje wady.

Gość gość
Każda kobieta wygląda lepiej w makijażu. Bez makijażu to może pozwolić sobie chodzić 11-latka. Kobieta bez makijażu wygląda jak chora.

Gość gość
Już nie przesadzaj.

Gość gość
Podkreślenie samych oczu, to nie jest żaden makijaż.

Gość gość
a co? Oczywiście, że to jest makijaż :)

Gość gość
Taki to makijaż jakby twierdzić, że porsche 924 to było auto sportowe

Gość gość
Bez makijazu wygladam na chora i zmeczona :( Mam blada cere i cienie pod oczami - wieeelkie cienie :( Mimo, ze zdrowo sie odzywiam, wystarczajaco spie, pije sporo wody, uprawiam sport itd. Cienie to moja zmora...Ale mimo jasnej skory mam dosc ladne brwi i rzesy, nawet jak ich nie maluje... Cos za cos... Tylko te cienie i skora = zombie :((((

Gość gość
sorry, nakładanie kosmetyków na twarz to robienie makijażu, niezależnie od ilości :) Więc czy mam same rzęsy czy oko zrobione eyelinerem to jestem pomalowana :P

Gość gość
Sorry porsche było sprzedawane jako samochód sportowy, ale to nie zmienia faktu, że to nie był samochód sportowy z prawdziwego zdarzenia :classic_cool:

Gość gość
co nie zmienia faktu, że nie jest samochodem :P

Gość gość
Oczywiście porsche 924 staram się wyjaśnić problem w oparciu o przystępne analogie :classic_cool:

Gość gość
a potem lalunie mówią "nie, ja się nie maluje", ale do basenu taka nie wejdzie bo jej się panda zrobi od tego braku makijażu :D Nie wmawiaj sobie laska, albo się malujesz albo nie, nie ma szarej strefy.

Gość gość
Nie jest samochodem? :D Nie jest samochodem sportowym, natomiast z całą pewnością był to samochód :p GĄSKO

Gość gość
Właśnie, jest samochodem, dlatego maźnięcie się na twarzy jest makijażem :)

Gość gość
Poza tym oczy można podkreślić mocno albo słabo, ale to dalej makijaż. Jak robisz kreskę długopisem to nieważne jaka będzie gruba, długa i powywijana - to dalej kreska :D

Gość gość
Prawdziwy makijaż to full wypas z podkładem, czyli 911 turbo. Mazanie oka to takie porsche 924, czyli żenada i zawracanie głowy ;)

Gość gość
"prawdziwy makijaż"...wow, może nową definicję napisz do słownika. Nie każdy potrzebuje maski na co dzień, są ludzie naturalnie ładni ;) Mój makijaż to same oczy, nie muszę zmieniać wyglądu całej twarzy :D

Gość gość
do tej co uogólnia, współczuje ci że musisz się malować bo inaczej wyglądasz na chorą, ja sie nie maluje i wyglądam normalnie, nawet może lepiej niż z makijażem

Gość gość 924
:D ale łykacie jak pelikany :D naprawdę uwierzyłyście, że jakaś dziewczyna porównuje makijaż do samochodu ;) podpuszczałem was dla draki ;) jestem chłopcem, nie dziewczynką

Gość gość
gość - nie, nie jesteś chłopcem. Jesteś na kobiecym forum w temacie o makijażu, nie musisz tego w sobie trzymać, transeksualizm jest coraz bardziej akceptowany :) Cześć Kotka.

Gość gość
Ja się na co dzień nie maluję, ale nie ma co współczuć dziewczynom, które to robią. Bo serio nie spotkałam jeszcze dziewczyny która byłaby ładniejsza bez makijażu, każda robi się ładniejsza jak coś tam podkreśli/zatuszuje, a na nawet u ślicznej dziewczyny jest co podkreślać.

Gość gość
KAZDA kobieta wyglada lepiej z podreslonym okiem i wytuszowanymi rzesami. gdybyscie zobaczylu te wszystkie aktorki i celebrytki bez makijazu oka, to bylybyscie w szoku.

Gość gość 924
Nie wiedziała jak się odegrać, to wymyśliła transseksualizm :p W porsche 924 był taki patent, który nazywał się tranaxle. Forum jest formalnie kobiece w praktyce jest od dawna okupowane przez różne rodzaje samców ;)

Cześć 🖐️ Ja lubię się malować, bo sprawia mi to frajdę. Zajmuje mi to jakieś pół minuty, bo maluję tylko oczy - rano nie ma czasu na głupoty. Wolę pospać do ostatniej chwili.

Gość gość
niczym się nie odgrywam, myślałam, że jesteś głupią laską, teraz widzę, że jesteś głupim facetem, ale to twój problem, nie mój :)