Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaaa17

nasz nowy fetysz

Polecane posty

Gość młodaaa17

z góry zaznaczę że pissing zawsze mnie obrzydzał. nigdy nie oglądałam takich filmów jednak wczoraj stało się coś niespodziewanego. piliśmy sobie z chłopakiem piwko w parku, w takim odosobnieniu gdzie nikt nie chodził. no i jak to po piwko zachciało mi się sikać. ku mojemu zdziwieniu mój chłopak zapytał czy może podłożyć rękę... no i nasikałam mu na rękę :) bardzo mu się to spodobało i sama chciałam spróbować. kiedy jemu się zachciało, to ja podłożyłam rękę... było to miłe uczucie, mocz jest taki ciepły :) pewnie pomyślicie że to prowokacja, ale skończyło się na czymś więcej... kiedy poszliśmy do domu, mój chłopak zapragnął żebym na niego nasikała. rozebraliśmy się, weszliśmy do wanny i powiedział, że chce na twarz! obsikałam mu twarz...! sporo tego było, wiadomo, po paru piwach, starczyło na całą twarz i jeszcze trochę na włosy poleciało. potem się zamieniliśmy. ja się położyłam a on po prostu nasikał mi na twarz. w życiu bym się nie spodziewałą że kiedyś zrobię coś takiego, ale to jest po prostu bardzo przyjemne. ustaliliśmy, że będziemy robić to częściej.

Gość młodaaa17
napiszcie co o tym sądzicie

Gość gość
ja uwielbiam pissing

Gość gość
polize ci jak bedziesz sikała,lubisz piss??