Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzuch po ciążach pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej.Urodzilam czworke dzieci w tym blizniczki.Przy wzroscie 172cm waze 65kg!Mam problem z brzuchem z naciagnieta skora.Moze cos doradzicie?jak sie tego flaka pozbyc!Troszke zjem i juz sterczy.Jakies cwiczenia,dieta?czy tylko operacyjnie?

Gość gość
jak masz flaka to od razu mowie. zadne masaze, zadne kremy, zadne cwiczenia i inne p*****ly w salonach kosmetycznych. pisze ci to poniewaz sam mialem nadmiar skory po odchudzaniu 9schudlem 40 kg). zabiegiw gabinetach kosmetycznych czy cwiczenia pomog, gdy masz niewielki nadmiar skory. dhy jest to duzy flak tylko OPERACJA PLASTYCZNA. Dopiero po niej zaczac cwiczyc, stosowac kremy itp. ja wydalem na roznego rodzaju zabiegi i silownie kilka tysiecy zlotyc. od razu trzeba bylo isc na operacje ...

Gość gość
potwierdzam sama marze o operacji mam flak choć przytyłam tylko 6 kg był okres że przez pół roku robiłam 800 brzuszków dziennie na każdy rodzaj mięśni brzucha -flak jeszcze bardziej się powiększył mięśnie go wypchały wyglądam jak w 7-8 miesiącu ciąży cały jest w rozstępach wisi jak się nachyle jak leże mam wielką banie unikam sexu z mężem zresztą pewnie i tak mnie zdradza

Gość gość
ciekawe ile taka operacja kosztuje. ja po blizniaczej schudlam byl duzo mniejszy.potem przytylam i wygladam jakbym byla w 3mies. moze jeszcze zrzuce.choc dobra bielizna dibrze mi to koryguje i jeszcze wygladam ok