Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avia2014

czy coś z tego będzie,czy mu zależy

Polecane posty

Gość avia2014

Witajcie 4 miesiące temu poznalam pewnego faceta...Na początku stwierdziłam, że kompletnie nie jest w moim guście, że jest wredny i arogancki.. Dwa miesiące temu wyniknęła pewna sytuacja i oboje pojechaliśmy razem ( tzn. nie we dwoje ) na pewien wyjazd. I okazało się, że cały spędziliśmy razem, nie mogliśmy się nagadać, te same tematy, ta sama pasja, poglądy , poczucie humoru... Potem kolejne spotkania, z naszym wspólnym znajomym imprezki itd.. W końcu wymieniliśmy się numerami.. I zaczęło się - jak nastolatki- pisanie i dzwonienie non stop ( dodam, że ja mam 26, on 33 lata ) , podsyłanie linków do ciekawych stron www itp... Dodatkowo- w wolnej chwili spacery, kawy.... Ostatnio byliśmy razem na wyjeździe i było rewelacyjnie... No i teraz do sedna- ja jestem nieufna bardzo jeżeli chodzi o facetów więc nałóżcie mi do głowy co mam robić i myśleć- 1. ostatnio wymieniał mi cechy idealnej kobiety - no i wszystkie były moimi cechami 2. gdy mówiłam mu że chcę lecieć za granicę na wakacje powiedział że chce lecieć ze mną ( jeżeli nie mam nic przeciwko) 3. gdy się widujemy ( bo mamy też kontakt w sensie "naukowym" )- zawsze wspólna kawa, jakiś lunch, popołudniu spacer 4. mam teraz cieżki okres, duzo pracy itd- kilka razy dzwoni , pyta jak sie czuje, czy sie nie przemęczam 5. chce zapoznać mnie ze swoimi kolegami, znajomymi Ale żadne deklaracje nie padły, w sensie czy chce być ze mną ( przyjaciółki mówią że na pewno i że to widać, tylko że ja głupia jestem ).. a ja nie chcę pytać... w tym wieku przecież nie pyta się o chodzenie... Kurczę, stara głupia baba ze mnie..pomóżcie...

Gość gość
z tej mąki będzie chleb, gratulacje

Gość gość
tak :)