Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładną ma figurę ta dziewczyna z YT?

Polecane posty

Gość gość
Wygląda jak chłopak....całościowo.

Gość gość
nie czaję was ludzie.. ma wcięcie w talii, ładną rzeźbę.

Gość prawictwo pospolite 143
średnią

Gość gość
a co w niej jest nie tak?

Gość gość
ma figure na 7/10

Gość gość
Niska, mały biust, wąska.

co jest nie tak? Ma raczej wąskie biodra ( mniej niż 90 cm ) i przecietny brzuch .. za to plus za wciecie w talii Porównaj jej ramiona z miednicą ..

Gość gość
Takiej jest rasy, one są niskie. No i biustu też Azjatki nie mają, tym bardziej ćwiczące :). Nie widzicie, że jest zadbana, ma świetne nogi, płaski brzuch, wcięcie w talii, do tego jest uśmiechnięta? Czy wy ludzie zawsze musicie negatywy dostrzegać i ktoś musi wyglądać jak ideał, żeby go docenić? :O

Gość gość
Jaki przeciętny brzuch?? Ma bardzo ładny. I co z tego, że ma mniejw biodrach ? Taką ma budowę, nie każda musi mieć szerokie, żeby ładnie wyglądać.. nawet na szerokość jej ramion nie zwróciłam uwagi, bo więcej rzeczy przyciąga uwagę :) (poza tym wydaje mi się, że ma na nich mięśnie i dlatego jest leciutka dysproporcja, ale to absolutnie nie wygląda odrzucająco)

Punkt twojego ciała najbardziej wysynięty powinny stanowić biodra , a nie ramiona wtedy jest dobre ciało

Gość gość
Właśnie ta laska od lateksów też ma szerokie ramiona :D ale najważniejsze, że latekst i mega szpile (które poprawiają sylwetkę) i widać tyłek ubrany w coś obcisłego.

Gość gość
No dobrze prawictwo, a skoro ta dziewczyna urodziła się taka, a nie inna, ma założyć na siebie worek i stwierdzić, że skoro 'najbardziej wysuniętym punktem jej ciała' nie są biodra, to ma nic ze sobą nie robić?

punktem jej ciała' nie są biodra, to ma nic ze sobą nie robić? Ja nie napisałem , ze jej ciało jest złe , tylko średnie .. Srednie znaczy może być (są plusy i minusy ) , ale to nie ideał..

Gość gość
Jesteśmy ludźmi i jeśli szukasz tylko ideału, to życzę ci powodzenia. To tak, jakby dziewczyna wymagała od faceta wyłącznie idealnej sylwetki, umięśnionej klaty i mega kaloryfera na brzuchu..

idealnie w biodrach powinno być od 90 do 95 cm najlepiej około 93 cm 88 cm to za mało 98 cm za dużo Slyszałem ze doda ma 88 cm .. Wiec jest za wąska .. Siwiec ma 90 cm .. Wiec daje radę

poza tym dziewczyna z małymi piersiami i 93 cm w biodrach sie obroni , a panna z dużym biustem i 84 cm w biodrach jest spisana na straty .