Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelna zakochana w sobie ..bratowa?Macie taką?;)

Polecane posty

Gość gość

Hej jeśli macie podobna bratową, może mi doradzicie jak takiej dogadać. Nie miałam dotąd do czynienia z ludźmi , którzy są "zakochani w sobie", a ona taka właśnie jest. Takimi się też otacza. Jak wspomniałam, to mojego brata dziewczyna, więc jej sobie nie wybierałam, a musze nieraz się z nia widywać i musze jakąś strategię psychologiczną obrać, aby nie weszła mi na głowię. Czy się charakteryzuje jej osoba? Zakochaniem w sobie, zapatrzona w siebie, codziennie fotki swej twarzy na fejsie, kocha samą siebie i o tym też przekonuje znajomych namiętnie na fejbuku. Jednak wiadomo, że to nie problem, ludzie są różni, ale dopóki mi nie dokucza. Zeby troche rozjaśnić sytuacje, dziewczyna była wychowywana jak "Doda", w domu zawsze chwalona, ona nie ma nigdy wobec siebie samej żadnej nawet chwilowej refleksji i samokrytyki. Tu nie chodzi o kompleksy, ale ona przyznanie sie nieraz , że coś jej sie nie udało, bo każdy popełnia błedy. Oprócz niej, w jej mniemaniu. Z taką osoba ciężko, bo ona na każdego się skarży, na każdego nadaje, jacy to ludzie, niezaradni życiowo, ćpuny naćpane, pijaki zapite, tylko ona wspaniała , idealna chodząca wyrocznia i największa;)dobroć i pięknosc tego świata:) Człowiek pokroju Dody. Taka osoba za to nie umie być miła dla innych. Ona gdy wygrała konkurs w którym, trzeba było wykazać: inteligencją, erudycją, pomysłowością i kreatywnością (brało w nim udział kilkatysięcy osób), stwierdziła" TY TO MASZ SZCZĘŚCIE DO KONKURSÓW". Uważam, że to było bezczelne, bo gdy ona kiedyś w czymś odniosła sukces mówiła: nie mam szczęścia, los mi sprzyja, udało mi sie, ale"zapracowałam na to ciężko". Ona myśli, ze jak jest urzędniczką, a ja mam wolny zawód, to ja nic nie robię. Mam ochotę utrzeć jej nosa. Tylko czy takiej sie da. Był kolejny konkurs, a ona znowu"udało ci się, masz szczescie znowu", ze tez jej nie dogadałam od razu i znow mnie męczy, to był konkurs w ktorym , znowu trzeba było popisać sie pomysłowościa itd, zwiazany z moim zawodem i pasjami i w sumie , a ona ze UDAŁO MI SIĘ....

Gość gość
jest to tzw. kapitalistka wzieła mojego brata bo bardzo bogaty i bardzo żonaty, odszedł od żony dla niej, sa razem a teraz wiecie dumna chodzi i pewna siebie jak Monica Richardson

Gość gość
Przestań mnie obgadywać głupia krowo. Bratowa szalejesz

Gość gość
nie oddalam dziecku do obrobki jak sie z nim rozstawalam to nie na moje nerwy, ja jestem czlek spokojny, ugodowy i w****ic mnie trudno acz niektorzy maja specjalny dar w tym kierunku a ja za morderstwo siedziec ochoty nie mam

Gość gość
To przestan obgadywac inne babki, ze robia sobie operacje plastyczne, ze to ze tamto, nikt nie jest idealny nawet Ty, masz zero samokrytyki, wez moze zacznij sie czyms interesowac znajdz jakas pasję, zamiast krytykowac innych , Ja w konkursach wygrywam, bo widocznie to co w nich pisze, maluję, fotografuję, jest dobre, mozesz zrozumiec , ze ja mam pasje i kocham to co robie i dzieki temu wygrywam, duzo czytam i interesuje sie tym w czym biore udział w konkursach, nie lubie jak ktos moim kosztem probuje, poprawic sobie nastroj, a Ty tak robisz. sZCZERY, niezakompleksiony człowiek , umie cieszyc sie z sukcesow drugiego człowieka, a nie to umniejszac, mowiac, "ze mam szczescie". Tak chciałabys usłyszec, ze mam szczescie i jakas dziwna , tajemnica siła z góry mi pomaga, gdy ja nic nie robie, niczego nie tworze...

Gość gość
Jesteś zła bo nie daje sobą pomiatać tobie?

Gość gość
jasne od tej pory bede obgadywac wylacznie facetow bo to same wredne posrane hooye sa 🖐️

Gość gość
Olej ja. Przejmujesz sie w ogóle jej zdaniem !?!?

Gość gość
Jestem zła na siebie, że daje pomiatać jej sobą i swoją osobom. Jakbys wygrałą konkurs w ktorym brało tysiace osób i byłby to konkurs na wiedzę i pomysłowosc , oceniałoby to żyri, a nie wybierał losowo komputer, to cieszyłabys sie gdyby bratowa powiedziałaby Ci , że masz szczescie do konkursow?

Gość gość
Najpierw naucz się pisać po polsku, bo czytać się tego nie da. Gramatyka, składnia, ortografia i interpunkcja leżą. Jaki konkurs? Chyba dla niemot ze szkoły specjalnej.

Gość gość
"żyri" :D

Gość gość
"swoją osobom" :P

Gość gość
"ona przyznanie sie nieraz "

Gość gość
"masz zero samokrytyki" xx To samokrytykę można MIEĆ?

Gość zołza zołzowata
nie wiem jak inni, ale ja nic z tego nie zakumałam....kto wygrał ten konkurs ? ty czy ona?