Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o jakieś porady :)

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Chciałabym się was poradzić.Przygotowywałam się do swojego pierwszego razu dosyć długo,czytałam sporo na ten temat.Otóż dzisiaj po raz pierwszy współżyłam z chłopakiem.Jestem w fazie lutealnej,owulacja była prawdopodobnie w zeszłą sobotę/niedzielę(24/25)wtedy zaczęły boleć mnie piersi.Do miesiączki zostało mi 7 dni.Moje cykle zazwyczaj wynoszą 34-36dni.Stosunek od początku do końca był zabezpieczony,trwał on dosyć krótko ponieważ odczuwałam dyskomfort(okropny ból w pochwie).Mój partner nie doszedł we mnie,prezerwatywa była cała,nie pęknięta.Jakąś chwilę po stosunku zaczęła krwawić z pochwy.Przy oddawaniu moczu również.Plamienia już nie ma.Wiem,że na zajście w ciąże w moim przypadku jest równe 0.Jednak chciałabym się upewnić i zapytać porady doświadczonych w tym temacie kobiet.Czy po pierwszym razie może spóźnić się miesiączka oraz czy mam się niepokoić ciążą? Proszę o jakieś porady

Gość gość
Jesli gumka byla cala i nie dokonczyl w Tobie to raczej nie ma szans na ciaze, krwawienie po 1 razie normalne, drugi raz lepszy powinien byc :) czy wplyw na okres ma pierwszy raz, mozliwe, w koncu dla organizmu to nowe doswiadczenie