Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Lewandowski i jego babsztyl to takie sprzedajne świnie ?

Polecane posty

Gość gość

Malo mu kasy ? dlaczego inni sportowcy nie są tak łakomi na pieniądze ? najpierw orange, potem tmobile, teraz ta lewandowska poszla do reklamy Rexony ŻENADA kolejna swinia to Jędrzejczak i Adamek, pchali sie do brukseli ale ludzie ich nie wybrali

Fajnie że im się w życiu udało i dobrze żyją ale zgadzam się, za duże mają parcie na szkło, zwłaszcza jego żona.

Gość gość
Polaczki jesteście pikusie i zazdrościcie im,jakie biedne chamy w cywilizowanych krajach ludzie ciesza się,ze ich rodacy sa sławni i bogaci mam nadzieję,ze za chwilę rozsadzi cię z zawiści

Gość gość
dla mnie to jest w ogóle szokujące, że takie kompletne zero co tylko lata za piłką dorobiło się milionów, podczas gdy ludzie inteligentni, po studiach, nie mają w tym kraju żadnej pracy... masakra... A co do nich to i tak myślę, że się rozwiodą za góra 5 lat. Oboje pustaki, egoiści.

Gość gość
no widzisz,nie biegasz za piłką,nikt ci nie proponuje kontraktów i dlatego dlawisz się ich powodzeniem to boli...prawda? nie kraczcie z tym rozwodem,pilnuj swojego związku

Gość gość
no bo nie kazdy ma parcie na szklo a tak naprawdę to smi ludzie zaczeli sie nakrecac na lewaka kilka lat temu jak jeszcze gral w polsce, mi sie tam on od poczatku nie podobal,widac z twarzy,ze to taki wiejski cwaniaczek.

Gość gość
buraczku pospolity-myślę,ze ty masz wyrażniejszą buraczaną twarz super para!!!!!!