Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buteleczka

Czy coś takiego istnieje...!?

Polecane posty

Gość Buteleczka

Tak się zastanawiałam dzisiaj i nie wiem czy to jest możliwe. Otóż myślałam sobie o dyskryminacji i... ciekawe czy może istnieć niepełnosprawny gej!? Czy raczej wszyscy niepełnosprawni mają standardową orientację!? Bo mi się wydaje, że raczej nie. Zresztą nie wyobrażam sobie związek dwóch gejów z porażeniem mózgowym bo za obu musiał by ktoś odpowiedzialny decydować w końcu porażony mózg. No i czy jest coś takiego możliwe, żeby gej był niepełnosprawny??

Są też niepełnosprawni , ze względu na choroby psychiczne , jak np. schizofrenia . Wacław Niżyński miał schizofrenię i był biseksualistą , więc obcował też facetami . Poszukaj w internecie znanych gejów i poszperaj w ich biografii , może też są chorzy .

Gość Buteleczka
No tak, że takie mogą przypadki to ja rozumiem. Ale mi chodziło o takich ZWYKŁYCH niepełnosprawnych, nie że schizofrenia. Tylko po prostu wózek czy coś tam... Ale czy jest też możliwe, żeby facet na wózku był gejem. Albo ktoś z prażeniem..

Gość gość
tego nie wiem, ale u niektórych hydraulika nie działa, zalezy od stopnia uszkodzenia czegoś tam, więc jakie to ma znaczenie

Gość Buteleczka
Chcesz powiedzieć, że seksualność tych ludzi nie istnieje? Tyle się mówi o seksualności niepełnosprawnych...

Gość gość
Sama jesteś niepełnosprawna intelektualnie, myślisz (a raczej w ogóle nie myślisz) że jak homoś straci nogę to staje się nagle hetero? :D

Gość Buteleczka
Bardziej miałam na myśli homoseksualista niepełnosprawny od urodzenia.