Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak przeglądam sobie laski na portalach randkowych i jest wiele ślicznych ale

Polecane posty

Gość gość

mają jeden defekt... dziecko, już się puściły w młodym wieku i teraz szukają jelenia, który będzie Ją i jej bękarta utrzymywał... edarling, pokochasz,pl itp pierwsza strona lasek z mojego województwa i ponad połowa to super śliczne dziewczyny, myśle sobie, taka lala szuka faceta przez neta? przecież ona pewnie w realu musi mieć niezłe branie. No więc ewidentnie musi mieć jakiś defekt, no i tak też jest - ma dzieciaka :o dzieci: mam :o albo jedna idiotka wpisała dzieci: powiem później chęć posiadania dzieci: powiem później haha od razu wiadomo, że ma dzieciaka :o Jakim trzeba być debilem by brać sobie taką z dzieckiem :D

Gość gość
albo lochy spasione a w rubryce "budowa ciała" wpisują - normalna :D

Gość krewzpipy
A daj spokój :D żenada i przejaw kobiecej logiki, powiem później bo żaden sie nie domyśli że wpadłam z jakimś jełopem z klubu i teraz ładnie za alimenty sobie ząbki wybielę, kosmetyki z ssmana i teraz zaczne szukać "na poważnie, odpowiedzialnego faceta, bo dziecko spowodowało że dojrzałam do poważnego związku, nie opartym na seksie i beztrosce" :D puściłam sie i nie mam komu truć d**y o moim żalu że nie wiedziałam że spuszczał sie we mnie jakiś chłopek, debilek podobny do mnie:D, ale w sumie jak jest ładna to może jakiś bogaty dziadek ją przygarnie, jeśli nie będzie drewnem i umie połykać :)

Gość gość
I tak masz niskie kryteria bo dla mnie śliczna laska jest jedna na 100 a nie połowa województwa :D Przeciętniary z dzieciakami.

Gość gość
Bo dla niego "śliczne" to takie z cipką :D

Gość gość
nie połowa województwa debilu, tylko pierwsza strona wyszukiwań z mojego województwa, na jednej stronie przypada chyba 15 lasek, a z 5-6 było naprawdę ładnych i niestety wszsytkie w rubryce dzieci miały wpisane "mam" albo "powiem później" (co i tak oznacza, że ma, bo by tak nie kombinowała, jakby nie miała wpisałaby "nie" i koniec tematu) no ale oczywiście kafeterianie i kafeterianki muszą od razu zrobić najazd :D zaraz pewnie zwyzywacie od prawiczków co? typowe dla kafe :D no ale tak to jest, uderz w stół a nożyce sie odezwą... no nie grube lochy? (budowa ciała: normalna :D) i samotne mamuśki? (dzieci: powiem później :D)