Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkakrk

Dziewczyny czy porównujecie sie do lasek z reklam?

Polecane posty

Gość malinkakrk

Czy czujecie się nieswojo,np oglądając reklamę bielizny przy swoim chłopaku,mimo,że ogólnie lubicie swoje ciało,macie swoje atuty im wady,jest normalnie,ale jednak..

Gość gość3445
tak,ale tylko przez chwilę,staram się dbać o siebie i walczyć ze swoimi niedoskonałościami,z różnym skutkiem oczywiście:P

Gość gość
Owszem.

Gość lupaaaaaaaaaaaaaaa
jasne,że tak,każda tak robi,przykre....

Gość blondyna333
Nie jestem nastolatką, żeby nie znać swojej wartości i miec kompleksy.

Gość małajakja
No właśnie,niby wiemy,żę to świoatło,make-up,ustawienie kamery-wszyscy wiemy,że np zdjęcia z instagramu czy fejsa często odbiegają od rzeczywistości,i nawet bez retuszu brzydka dziewczyna wygląda na ładną,ale mimo to się zamęczamy porównująć z innymi,dlaczego?

Gość luiza345
Nie wiem czy z tego się wyrasta,ile masz lat?Ja mam 26 i ciągle się porównuję,mimo,że słyszę mnóstwo komplementów....:(

Gość gość
Ja nie. W ogóle mało widzę reklam z laskami, tylko tę reklamę prezerwatyw, reszta to jakieś szczęśliwe dziewczyny z czekolady milki albo mamuśki od proszków do prania, niby atrakcyjne i o błyszczących włosach, ale starsze mamuśki i tyle.

Gość gość
nie chodzi o reklamy w tv,ale ogólnie

Gość gość
nie . ostatnio nawet zauważyłam,że kobiety w reklamach są coraz brzydsze

Gość Ewelina Zając
Nie tylko tv, z billboardów ciągle patrzą na nas piękne panie z tona make-upu, po operacjach plastycznych i photoshop-owych. Jedni narzekają na brzydkich ludzi z reklamy inni na za pięknych.. Najlepiej jak się taką kampanią zajmie profesjonalna firma, ktora nie przegnie z obróbką graficzną i świetnie wydrukuje takie zdjęcia np. taka jak ta http://www.boardmaker.pl/ i nikt sie nie bedzie zastanawial nad swoimi niedoskonalosciami. To troche tak drogie Panie jakbyście się chciały porównywać do postaci z kreskówek.

Gość gość
Nie, nigdy nie będę tak wyglądała i nawet bym nie chciała, więc nie mam z tym problemu.