Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malla93

szybka utrata kilku kg

Polecane posty

Gość malla93

czesc wszystkim! jestem osobą raczej drobną (160cm, ok 50kg, 21 l.) jednak moją zmorą są uda! ostatnio zrobiły mi się także małe boczki. chciałabym zgubić z 3kg dla lepszego samopoczucia. myślicie, że jest to osiągalne w miesiąc? mam na myśli ćwiczenia ok 5-6 razy w tygodniu + przyspieszacz spalania tkanki tłuszczowej (posiadam clen burexin) + serum eveline 3D intensywnie wyszczuplające/ujędrniające. jakie ćwiczenia są najskuteczniejsze na uda? głównie przeraża mnie ich zewnętrzna i wewnętrzna strona co polecacie? pozdrawiam!

Gość gośćmalla93
polecasz szybką jazdę? czy taka "rekreacyjna" też moze byc? :P

Gość malla93
dziękuję :) a co myślisz o skakance? sprawdzałaś? słyszałam opinie, że też jest niezła

Gość gość
skakanka bardzo dobrze działa. na wyszczuplenie najlepiej jak robisz serię skoków i później rozciąganie i tak np 3 razy. jazda na rowerze powiedziałabym raczej, że długo i spokojnie. od zbyt szybkiej jazdy, lub zbyt wysiłkowej mogą Ci się mocno rozbudować mięśnie. powodzenia!

Gość gość
zapomniałabym, jest jeszcze callanetics. właściwie ćwiczenia idealne na wyszczuplenie nóg. ale dość nudne i godzina dziennie. zobacz sobie na yt albo wrzucie czy by C***asowały.

Gość malla93
przyznam ze o callanetics jeszcze nie slyszalam :) chociaz jak mowisz, ze nudne, to pewnie nie dla mnie :( lubie mega wysilek, taki co da mi kopa :)

Gość Mumiś
Wedlug mnie to tylko dieta która cos wnosi poza spustoszeniem. Cambridge jest sprawdzona dietą wartą zwrócenia na nia uwagi.