Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie którzy mają inne pasje gusta mogą

Polecane posty

Gość gość

być szczęśliwi razem? Jak myślicie? Podoba mi się facet, ale dużo nas dzieli, pochodzimy z innych środowisk i obracamy się w innym towarzystwie. A ja nie chcę się zmieniać i porzucać tego co moje tylko dlatego byśmy ze sobą współgrali.

Gość Malwina90
Musicie mieć coś wspólnego co was będzie łączyć. Niestety obracanie się w zupełnie różnych środowiskach powoduje, że "syty głodnego nie zrozumie". Możecie mieć różną pracę, różne zainteresowania, ale jeśli ty np. obracasz się w środowisku osób wysoko postawionych a on jest np. rolnikiem, leśnikiem czy coś w tym rodzaju to zawsze będzie to prowadziło do spięć między wami bo będziecie mieli zupełnie różne spojrzenie na życie. Parafrazując, takie związki są jak najbardziej możliwe o ile znajdziecie coś wspólnego co będzie was łączyć, np. wspólne hobby czy wasz taki mały azyl gdzie będziecie się skrywać przed światem. W żadnym razie nie będą takim łącznikiem dzieci, bo wcześniej czy później przyjdzie taki moment, kiedy jedno z was pomyśli - gdyby nie dzieci to dawno bym to skończył/skończyła

Gość gość
Mogą, o ile wspólnych tematów, pasuje i upodobań mają równie dużo. Jeżeli nie macie nic wspólnego to na dłuższą metę zmęczycie się sobą, bo jednak najprzyjemniej spędza się czas z podobnymi sobie.

Gość gość
Tak, jesli się szanują.